Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Maastricht

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Vind bij ons uitzendbureau nu werk in de historische hoofdstad van Limburg. In Maastricht is er voor ieder wat wils. De stad staat bekend om haar bourgondische leefstijl en is daarnaast het hart van de Euroregio. Dit is terug te zien in de hoeveelheid zakelijke dienstverlening die zich hier gevestigd heeft. Ons uitzendbureau bied er de baan die je zoekt.

Werken in de buurt

In Maastricht en omgeving is een groot aantal vacatures. Dat is te danken aan de meertaligheid van de regio. Als uitzendbureau houden we rekening met jouw voorkeur en gewenste vakgebied. Bovendien bieden we opleidingen aan en vinden we altijd een baan die perfect aansluit bij jouw wensen.

Vacatures Maastricht

Ben jij een zoek naar een baan als administratief, financieel of commercieel medewerker? Ontdek welke banen ons uitzendbureau jou te bieden heeft! Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Maastricht

Inschrijven Maastricht en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Heerlen. In Maastricht kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op

Actief Werkt! Heerlen
Akerstraat 46
6411 HB  Heerlen
045-5712121 
heerlen@actiefwerkt.nl

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.