Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Maarheeze

Maarheeze staat algemeen bekend om de bedrijvigheid. Of het nu gaat om banen in de technische sector, of banen in de logistieke sector, ons uitzendbureau heeft altijd iets wat aansluit op jouw wensen. Ook in de productie sector biedt ons uitzendbureau zowel fulltime als parttime banen aan. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team van flexcollega’s willen versterken!

Werken in de buurt

Je wil zo snel mogelijk aan het werk, daar helpen wij bij. Daarom staat ons uitzendbureau ervoor garant dat je altijd een baan in de buurt vindt. Wij wachten niet af totdat werkgevers ons benaderen, wij zijn altijd actief op zoek naar mogelijke banen.

Vacatures Maarheeze

Wij zoeken samen met jou de beste baan voor je uit. In Maarheeze en omgeving kun je onder andere werken als assemblagemedewerker, lasser, operator, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, industrieel reiniger, chauffeur of inpakker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Maarheeze

Inschrijven Maarheeze en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Roermond en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0495-54 29 74 of stuur ons een mail.