Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Leiden

Leiden is na Rotterdam en Den Haag de derde stad van Zuid-Holland. Ons uitzendbureau is altijd op zoek naar mensen die in de omgeving van de sleutelstad, zoals de bijnaam luidt, willen werken. Veel logistieke en productiebedrijven hebben een plek vrij die jij kan invullen. Kom naar ons uitzendbureau en vindt de baan waar je naar op zoek bent.

Werken in de buurt

Samen vinden we een baan die bij je past. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de productie, logistiek of zakelijke dienstverlening. Als je barst van de ambitie biedt ons uitzendbureau de mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie. We bieden ook opleidingen aan.

Vacatures Leiden

Wil jij graag werken als productiemedewerker, expeditie medewerker of orderpicker? Via ons uitzendbureau vind jij de baan die je zoekt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Leiden

Inschrijven Leiden en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Leiden en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.