Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Landgraaf

De gemeente Landgraaf dankt zijn naam aan een mysterieuze prehistorische gracht die midden door de Parkstad Limburg-regio loopt. Ons uitzendbureau heeft in deze in de oostelijke mijnstreek gelegen gemeente veel werkaanbod. We zoeken mensen voor logistieke en technische functies, maar ook voor een baan in de schoonmaak of zakelijke dienstverlening kun je bij ons uitzendbureau terecht.

Werken in de buurt

Als uitzendbureau houden we rekening met jouw voorkeur en gewenste vakgebied. Bovendien bieden we opleidingen aan en vinden we altijd een baan die perfect aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Kom eens langs en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Vacatures Landgraaf

Via ons uitzendbureau kun je bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaker, orderpicker of administratief medewerker. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer banen in Landgraaf en omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Landgraaf

Inschrijven Landgraaf en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Landgraaf en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.