Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Kruiningen/Yerseke

Yerseke is een vissersplaats gelegen aan de Oosterschelde. Een mooie plaats om via ons uitzendbureau te werken. Yerseke is bekend om haar mossel- en oesterteelt. Vlak naast Yerseke ligt Kruiningen. In Kruiningen/Yerseke bevinden zich bedrijven actief in de productie en schoonmaak. Via ons uitzendbureau vind je er altijd een baan die bij je past.

Werken in de buurt

Als je wilt werken in Yerseke of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of administratief-medewerker. We hebben als een uitzendbureau een groot aantal bedrijven in de regio als klant en daar zijn we erg trots op. Zo is er altijd een bedrijf waar je aan de slag kunt.

Vacatures Yerseke

Ons uitzendbureau biedt je een baan die bij je past. Bij een bedrijf dat bij je past. Je kunt ook doorstromen naar een andere baan als je dat wil. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Kruiningen-Yerseke

Inschrijven Yerseke en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Kruiningen/Yerseke en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.