Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Koningsbosch

Bij ons uitzendbureau is er in deze plaats veel werk te vinden. Wil je graag snel aan de slag in Koningsbosch en omgeving? We helpen je als uitzendbureau graag om met de juiste begeleiding, de baan te vinden die je zoekt.

Werken in de buurt

We zijn er trots op dat je via ons bij veel bedrijven in de regio kan werken. Als uitzendbureau hebben we veel verschillende bedrijven als klant. Als je wilt werken in Koningsbosch of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, machinebediende, heftruckchauffeur of supermarktmedewerker.

Vacatures Koningsbosch

Ons uitzendbureau zorgt er voor dat u bij veel bedrijven in Koningsbosch of omgeving aan de slag komt. Door ons grote aanbod aan werkgevers is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt met een vacature die bij je past. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen naar een andere baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Koningsbosch

Inschrijven Koningsbosch en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Koningsbosch en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 045-5712121 of stuur ons een mail.