Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Koewacht

Het Zeeuwse plaatsje Koewacht staat vooral bekend vanwege haar fameuze vlascultuur. In de agrarische sector is bij ons uitzendbureau dan ook veel werk te vinden in dit grensdorp. Breng snel een bezoek aan ons uitzendbureau en binnen de kortste keren ga jij aan de slag in Zeeland!

Werken in de buurt

In de gemeente Terneuzen, waar Koewacht ligt, zijn er veel havens en grote bedrijven te vinden. We werken nauw samen met de werkgevers, daardoor hebben we een groot en stabiel werkaanbod. We wachten niet af tot er een baan komt maar gaan actief op zoek naar een passende baan voor jou.

Vacatures Koewacht

Via ons uitzendbureau kun je in Koewacht en omgeving werken in de logistiek, productie of zakelijke dienstverlening. Maar er zijn altijd vacatures op alle vakgebieden. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Koewacht

Inschrijven Koewacht en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Koewacht en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail.