Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Kerkrade

De historie van de mijnen en het arbeidersklimaat maken Kerkrade tot een landelijk bekende plaats in Nederland. Ons uitzendbureau heeft met name op het gebied van industrie veel vacatures in deze Zuid-Limburgse regio, die grenst aan Duitsland. Ben jij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, kom dan snel langs ons uitzendbureau en ontdek welke baan er voor jou klaarligt.

Werken in de buurt

Ons uitzendbureau heeft veel banen in de productie en industrie. We bieden werkzekerheid en met onze speciale loopbaanontwikkeling proberen we je zo goed mogelijk te begeleiden. Het is ook nog mogelijk om opleidingen te volgen.

Vacatures Kerkrade

Samen met jou vind ons uitzendbureau de baan die aansluit bij jouw wensen. Je kan aan de slag als heftruckchauffeur, productiemedewerker, orderpicker of in een van de vele andere banen die wij aanbieden. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Kerkrade

Inschrijven Kerkrade en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Kerkrade en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.