Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel is ons uitzendbureau altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Of je nu wil werken in de logistieke sector of in de productiesector, ons uitzendbureau vindt altijd een geschikte baan voor jou. Kom langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!

Werken in de buurt

Of je nu op zoek bent naar een fulltime of een parttime baan, ons uitzendbureau heeft altijd werk dat bij jou past. We wachten niet af tot klanten ons benaderen, maar gaan actief op zoek naar geschikte werknemers. We zijn ook op zoek naar mensen die Frans spreken.

Vacatures Kaatsheuvel

We hebben altijd een baan voor je bij jou in de buurt. We zijn onder andere op zoek naar mensen die willen werken als callcentermedewerker, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, belader, operator, secretaresse, office manager, parkeerbeheerder of medewerker commercieel binnendienst. Maar ook op andere vakgebieden vind je vacatures bij ons uitzendbureau. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Kaatsheuvel

Inschrijven Kaatsheuvel en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Kaatsheuvel en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 076-520 43 04 of stuur ons een mail.