Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Ittervoort

Ittervoort is al lang niet meer het kleine dorp dat het eens was. De verstedelijking van deze plaats in Midden-Limburg brengt veel werkgelegenheid met zich mee. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar werknemers. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bij ons uitzendbureau hebben we altijd een baan die aansluit bij jouw wensen.

Werken in de buurt

We zijn op zoek naar mensen die willen werken in de productie, technische en logistieke sector. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en daar helpt ons uitzendbureau bij, door actief op zoek te gaan naar een geschikte baan. Een baan die aansluit op wat jij wil en kan.

Vacatures Ittervoort

Er is altijd een baan bij jou in de buurt. Je kan via ons uitzendbureau in Ittervoort en omgeving bijvoorbeeld aan de slag als assemblagemedewerker, lasser, operator, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, industrieel reiniger, chauffeur of inpakker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Ittervoort

Inschrijven Ittervoort en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Ittervoort en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0495-54 29 74 of stuur ons een mail.