Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! Inhouse in Venlo

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

In Venlo vormen vindingrijkheid, ondernemingszin en gevoel voor innovatie de basis voor een duurzame toekomst. Een goed voorbeeld hiervan is de Floriade in 2012. Venlo, aan de rand van de Duitse grens, is de poort naar de rest van het logistieke netwerk in Europa en ons uitzendbureau heeft dan ook veel werkaanbod voor deze plaats! Wil jij werk vinden in het ‘stedje van lol en plezeer’? Kom dan snel langs ons uitzendbureau of maak een afspraak.


Werken in de buurt

Venlo is diverse malen logistieke hotspot nummer één geweest van de Benelux. Venlo heeft daarnaast ook een goed vestigingsklimaat voor toeristische, agrarische bedrijven en de maakindustrie is hier van oudsher goed verankerd. Wil jij aan de slag in de logistiek maar heb je niet de juiste scholing gehad? Geen probleem, ons uitzendbureau biedt jou een passende opleiding aan.

 

Vacatures Inhouse Venlo

Je kan meteen aan de slag als heftruckchauffeur, magazijn medewerker of belader. Maar bij ons uitzendbureau vind je altijd een grote variatie aan werk in Venlo en omgeving. Nieuwsgierig welke baan er voor jou klaarligt? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Venlo

 

Contact

Actief Werkt! Venlo
077 - 32 100 33
venlo@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.