Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Horst

Horst, ter plaatse vaak als Hôrs gespeld, heeft internationaal naam gemaakt door de bloeiende champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. In de agrarische sector - maar ook in andere sectoren - is bij ons uitzendbureau dan ook veel werk te vinden! Kom snel langs ons uitzendbureau en vindt de baan die je zoekt.

Werken in de buurt

Via ons uitzendbureau vind je een groot aantal functies waar je op kan solliciteren. Er is er altijd een bij jou in de buurt. Samen met jouw kijken we naar je wensen en kwaliteiten. Vervolgens zoeken we een baan die daar bij past. Je wil niet alleen snel een baan vinden maar die tenslotte ook lang behouden.

Vacatures Horst

In Horst kun je werken in de productie, logistiek, schoonmaak of zakelijke dienstverlening. Ons uitzendbureau biedt je bijvoorbeeld een baan als heftruckchauffeur of magazijn medewerker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Horst

Inschrijven Horst en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Horst en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.