Menu

Uitzendbureau in Breda

Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Actief Werkt en wij helpen je!

Vind vestiging in de buurt

Meer dan 35 locaties in Nederland.

Actief Werkt! Hoofdkantoor

Takkebijsters 11
4817 BL Breda

076 - 530 20 60

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Dit is geen bezoekadres.
Ben je op zoek naar een baan in Breda? Kom dan langs ons uitzendbureau in Breda.

Ons bedrijf

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van Actief Groep, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. We zijn een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak. 

We helpen elkaar vanuit het idee dat we er voor elkaar zijn. Als klant, flexcollega en collega. Zo krijgen we ons werk samen voor elkaar. Onze flexcollega's zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. We vinden onze mensen via online werving en via onze vestigingen in Nederland. We zetten ze in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, agri, food en services.

Meer weten over ons bedrijf? Lees hier ons verhaal.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Magazijnmedewerker

Heb je affiniteit met het logistieke proces binnen een organisatie en ben je nauwkeurig en proactief? Ben jij iemand die gedurende de dag bezig wilt blijven? Lees dan snel verder! Je gaat aan de slag bij een farmaceutische verpakkingsbedrijf in Etten-Leur in de functie van magazijnmedewerker. Je past bij deze organisatie als je het prettig vindt om hard te werken en je het fijn vindt om zelfstandig te kunnen werken. Je houd je bezig met o.a. onderstaande werkzaamheden: - Verzamelen/ gereed maken van goederen t.b.v. uitgifte en expeditie; - De pallet dozen door middel van een kantelaarmachine kantelen; - Zorgen dat de dozen goed op de betreffende pallet wordt geplaatst; - Als alle pallets van de order klaar staan dan kan de order in zijn geheel met een stapelaar op de pallet worden geplaatst; - Zorgdragen voor een nette werkomgeving conform de geldende procedures en veiligheidsvoorschriften.

Bekijk vacature
Vakantiekracht Vuilnisman

Wil jij de huidige samenleving draaiende houden? Vuilnisman of vuilnisvrouw is één van de cruciale beroepen die in deze tijd gewoon doorgaan. Lekker buiten dus volop vitamine D binnen handbereik. Interesse in een zeer goed betaalde vakantiebaan dit jaar? Bij de Gemeente Breda hebben wij volop mogelijkheden voor vakantiewerk. Vanzelfsprekend hanteert onze klant de veiligheidsvoorschriften zoals deze momenteel gelden. Je gaat op pad met een chauffeur en collega belader om in de wijk het afval en papier in te zamelen. Dit afval zit verpakt in zakken of in containers. We zien graag dat je als vuilnisman of vuilnisvrouw minimaal 3 dagen per week werkt. De chauffeurs gaan om 07.45 uur rijden, dus na een kop koffie spring jij op de wagen en ga je samen op pad. Ben je te laat dan heb je een probleem want om 07.45 uur moeten ze vertrekken. Je werkt tot de route is gereden, meestal rond 16.00 uur.

Bekijk vacature
Planner

Ben jij stressbestendig, resultaatgericht en kan jij snel schakelen? Beschik je daarnaast over topografisch inzicht? Heb jij al enige ervaring met het maken van planningen? Lees dan snel verder!!! Wij zijn opzoek naar een transport & resource planner. Samen met 3 andere collega's ben jij verantwoordelijk voor de afdeling planning. Op deze afdeling is het belangrijkste doel het aannemen en plannen van service calls, pre-installaties en het transport. Je hebt te maken met diverse klanten en collega's, hierdoor is het dus erg belangrijk dat je flexibel bent, het overzicht behoud en snel kan schakelen. het contact gaat zowel telefonisch als per e-mail. Voor 90% zullen de gesprekken in het Nederlands verlopen, maar het kan ook zijn dat je in het Engels moet schakelen. Tevreden klanten en collega's maken jou blij, je bent dienstverlenend zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen.

Bekijk vacature

Kom je bij ons werken?

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Wij actievelingen zijn echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. Elke dag halen we het beste in onze mensen naar boven.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Hoofdkantoor

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.