Menu

Uitzendbureau in Breda

Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Actief Werkt en wij helpen je!

Vind vestiging in de buurt

Meer dan 35 locaties in Nederland.

Actief Werkt! Hoofdkantoor

Takkebijsters 11
4817 BL Breda

076 - 530 20 60

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Dit is geen bezoekadres.
Ben je op zoek naar een baan in Breda? Kom dan langs ons uitzendbureau in Breda.

Ons bedrijf

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van Actief Groep, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. We zijn een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak. 

We helpen elkaar vanuit het idee dat we er voor elkaar zijn. Als klant, flexcollega en collega. Zo krijgen we ons werk samen voor elkaar. Onze flexcollega's zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. We vinden onze mensen via online werving en via onze vestigingen in Nederland. We zetten ze in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, agri, food en services.

Meer weten over ons bedrijf? Lees hier ons verhaal.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Operator

Zoek jij een baan als operator? en wil jij werken in 3 ploegen? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgever in Tilburg zijn we per direct op zoek naar een ervaren Operator in de 3-ploegendienst. Als Operator binnen deze organisatie heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Het draaiende houden en ombouwen van de deken-assemblagelijn; - De verpakkingslijn draaiende houden; - Het signaleren en melden van kwaliteitsafwijkingen; - Verhelpen van kleine storingen aan de machines; - Assistentie bieden aan de Technische Dienst bij preventief onderhoud; - Invullen en verwerken van documentatie en administratie; - Het aandragen van verbeteringen met betrekking tot de productielijn.

Bekijk vacature
Allround administratief medewerker

Hou jij wel van wat afwisseling in je werk? Hecht jij niet veel waarde aan werken op 1 plek en lijkt het jou leuk om aan verschillende projecten te werken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Lees snel verder. Voor een toonaangevend adviesbureau zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om op verschillende locaties in Nederland bij gemeenten, waterschappen en provinciën te werken. Je wordt iedere keer op een ander project gezet wat niet langer dan 6 maanden duurt. Op deze manier blijf je uitgedaagd en leer je iedere keer weer iets nieuws! Klinkt leuk toch?! Je begint in een junior rol waar je de basis onder de knie krijgt. Door middel van trainingen on the job en door de ervaring die je opdoet in het werkveld kun je al snel stappen maken en doorgroeien. Samen met jou wordt er gekeken waar je nog verder in zou willen groeien. Zo word je ook iedere keer op een ander project gezet zodat je verschillende werkzaamheden geleerd krijgt. Het is belangrijk dat je bereid bent om een landelijke bereikbaarheid te hebben. Veel projecten zullen in het midden van Nederland plaatsvinden. Uiteraard krijg je hiervoor een auto van de zaak en krijg je de keuze om deze wel of niet privé te rijden. Het is een functie voor 40 uur per week. Minder uur is dan ook niet bespreekbaar.

Bekijk vacature
Werkvoorbereider

Is plannen en organiseren jouw kracht en vind je techniek interessant? Ben jij een werkvoorbereider die het werk in goede banen kan leiden en vind je afwisselend werk leuk? Misschien word jij dan onze collega werkvoorbereider! Jij bent de aangewezen persoon voor de uitvoering van de voorbereidende activiteiten om werkzaamheden op tijd en efficiënt uit te kunnen voeren. Als werkvoorbereider zorg jij dat alle materialen en benodigdheden die nodig zijn voor de geplande werkzaamheden aanwezig zijn. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden van de orders. Dit bestaat onder andere uit: • Bestellen van standaard technische goederen volgens richtlijnen en veelal bij vaste leveranciers (onderdelen voor revisies/onderhoud, instrumentatie, • kleine investeringsgoederen), zodanig dat deze tijdig en volgens de verlangde specificaties ter beschikking komen; • Uitvoeren van risico-inventarisatie bestaande installaties en voor het opstarten van projecten; • Mede uitzoeken met betrekking tot ATEX-norm welke onderdelen te koop zijn die voldoen aan de eisen; • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden voortvloeiend uit inkoopaangelegenheden van technische goederen.

Bekijk vacature

Kom je bij ons werken?

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Wij actievelingen zijn echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. Elke dag halen we het beste in onze mensen naar boven.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Hoofdkantoor

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Breda staat voor je klaar!

Kelly de Heus
HR Projectmedewerker

Evan Melhem
Marketing specialist

Dennis Joosen
Applicatiebeheerder

Melissa Jongenelen
Marketing en Promotion Support

Anouk van Thoor
Coördinator Corporate Recruitment

Dorien Wisseborn
Applicatiebeheerder

Fleur van Asten
Flex adviseur

Nelleke Houter
Opleidingsconsulent

Floortje Nuytinck
Directiesecretaresse

Erik Pijnenburg
Manager Marketing & Communicatie

Patricia Zwaagman
Procesmanager

Irina den Hartog
Recruiter (WFM)

Tara van de Rakt
Intercedent

Ilonka Drenker

Mirthe van Tilborg
Online Recruitment Marketeer

Sjak Seegers
Administratief mdw

Floor van Ewijk
Intercedent

Lianne Roeters
Coördinator Recruitment WFM

Berrie van Dijk
Medewerker facilitair

Whitney Schuurbiers
Mw creditmanagement

Asmae Bousbiat
Stagiaire