Menu

Uitzendbureau in Breda

Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Actief Werkt en wij helpen je!

Vind vestiging in de buurt

Meer dan 35 locaties in Nederland.

Actief Werkt! Hoofdkantoor

Takkebijsters 11
4817 BL Breda

076 - 530 20 60

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Dit is geen bezoekadres.
Ben je op zoek naar een baan in Breda? Kom dan langs ons uitzendbureau in Breda.

Ons bedrijf

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van Actief Groep, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. We zijn een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak. 

We helpen elkaar vanuit het idee dat we er voor elkaar zijn. Als klant, flexcollega en collega. Zo krijgen we ons werk samen voor elkaar. Onze flexcollega's zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. We vinden onze mensen via online werving en via onze vestigingen in Nederland. We zetten ze in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, agri, food en services.

Meer weten over ons bedrijf? Lees hier ons verhaal.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Productiemedewerker

Vind je kwaliteit van een product belangrijk? Krijg je een goed gevoel bij het helpen van mensen? Wil je graag eigen inbreng en jezelf ontwikkelen? Lees dan snel verder! Je gaat aan de slag bij een farmaceutische verpakker in Etten-Leur in de functie van productiemedewerker. Je past bij deze organisatie als je het prettig vindt om in teamverband hard te werken en je het fijn vindt om zelfstandig te kunnen werken. Je houd je bezig met o.a. onderstaande werkzaamheden: - Het handmatig verpakken en ompakken van geneesmiddelen; - Het controleren van de kwaliteit van de geneesmiddelen; - Het controleren van de aangeleverde materialen en middelen bij de juiste productieorder; - Na afloop van de werkzaamheden assisteren bij het schoonmaken van de productiecabine; - Je werkt onder begeleiding van een senior Operator. Omdat je gaat werken met geneesmiddelen geldt er een procedure waarvoor je eerst het beleidsdocument van onze klant gaat lezen. Dit is om jouw inzicht te toetsen in de hygiëne- en veiligheidsregels die belangrijk zijn wanneer je in aanraking komt met geneesmiddelen. Het leuke aan dit werk is dat je echt een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de te verpakken geneesmiddelen. Anders dan het 'normale' productiewerk is dit werk waarbij je moet nadenken wetende dat de medicatie terecht komt bij mensen die het nodig hebben. Je houd er een goed gevoel aan over wetende dat je een bijdrage hebt geleverd aan de farmaceutische industrie!

Bekijk vacature
Logistiek administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is? Heb jij een logistieke achtergrond en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees snel verder! Wij zoeken een logistieke topper die meerder ballen tegelijkertijd hoog kan houden en de afwisseling van logistiek en administratief juist zo leuk vindt. Binnen een dynamische werkomgeving en afwisselende functie waarin je veel contact hebt met collega’s van verschillende afdelingen, kom kom jij helemaal tot je recht. Je houdt overzicht en volgt de werkinstructies nauwkeurig op. De belangrijkste taken omvatten: •Je ontvangt externe vrachtwagenchauffeurs, handelt de documenten af en geeft ze instructies •Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte magazijnbezetting; Dit stuur je door middel van het geven van pick opdrachten via SAP •Je zorgt ervoor dat de magazijnvoorraad overeenkomt met het administratieve systeem en dat het in-, en externe transport efficiënt gebeurt.

Bekijk vacature
Customer service medewerker/ster

Beheers jij de Franse taal? Zijn klantgerichtheid en resultaatgerichtheid de woorden die jou omschrijven? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor een internationaal bedrijf in Breda zijn we op zoek naar een customer service agent die de Franse taal beheerst. Het bedrijf waarvoor je komt te werken is de marktleider op gebied van dierenvoeding. Wat voor je werkzaamheden je voornamelijk zult gaan doen? - Het verwerken van binnengekomen orders via de e-mail, telefoon en het systeem EDI; - Informeren van klanten over de status van de order en levertijden; - Klachtenafhandeling en registratie; - Vragen beantwoorden van klanten over de webshop; - Overig telefonisch contact met klanten; - Ad hoc project ondersteuning welke zowel systeem- als service gerelateerd zijn.

Bekijk vacature

Kom je bij ons werken?

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Wij actievelingen zijn echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. Elke dag halen we het beste in onze mensen naar boven.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Hoofdkantoor

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Breda staat voor je klaar!

Evan Melhem
Marketing specialist

Dennis Joosen
Applicatiebeheerder

Melissa Jongenelen
Marketing en Promotion Support

Ingrid Drouen
Recruiter (WFM)

Mirjam de Jonge
Regiomanager

Anouk van Thoor
Coördinator Corporate Recruitment

Dorien Wisseborn
Applicatiebeheerder

Fleur van Asten
Flex adviseur

Nelleke Houter
Opleidingsconsulent

Anke Rasenberg
Regiomanager

Floortje Nuytinck
Directiesecretaresse

Erik Pijnenburg
Manager Marketing & Communicatie

Patricia Zwaagman
Procesmanager

Irina den Hartog
Senior W&S consultant

Ilonka Drenker
Operationeel Directeur MKB

Mirthe van Tilborg
Online Recruitment Marketeer

Marloes Brouwers

Sjak Seegers
Administratief mdw

Nienke Meussen
Recruitment Specialist IHS

Lianne Roeters
Coördinator Recruitment WFM

Berrie van Dijk
Medewerker facilitair

Whitney Schuurbiers
Mw creditmanagement

Asmae Bousbiat
Stagiaire

Kelly van Steenis-Keizer
Talent Acquisition Manager