Menu

Uitzendbureau in Breda

Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Actief Werkt en wij helpen je!

Vind vestiging in de buurt

Meer dan 35 locaties in Nederland.

Actief Werkt! Hoofdkantoor

Takkebijsters 11
4817 BL Breda

076 - 530 20 60

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Dit is geen bezoekadres.
Ben je op zoek naar een baan in Breda? Kom dan langs ons uitzendbureau in Breda.

Ons bedrijf

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van Actief Groep, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. We zijn een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak. 

We helpen elkaar vanuit het idee dat we er voor elkaar zijn. Als klant, flexcollega en collega. Zo krijgen we ons werk samen voor elkaar. Onze flexcollega's zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. We vinden onze mensen via online werving en via onze vestigingen in Nederland. We zetten ze in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, agri, food en services.

Meer weten over ons bedrijf? Lees hier ons verhaal.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Productiemedewerker

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als inpakker/ inpakster in een productieomgeving maar wil je meer dan alleen inpakken? Ben jij een echte teamplayer en ben je van mening dat je samen meer bereikt dan alleen? Lees dan snel verder! Voor een productiebedrijf ben zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste inpakmedewerker/ productiemedewerker. In deze functie sta jij aan het einde van de productielijn en zorg je ervoor dat de profielen voldoen aan de kwaliteitseisen en pak jij ze op de juiste manier in. Jouw taken en verantwoordelijkheden: - Continue waarborgen van de kwaliteitsnormen; - Afwijkingen melden bij de machine operator; - Dozen gereed maken; - Inpakken van de profielen en voorzien van de juiste productinformatie (sticker); - Zorgen voor een schone en nette werkplek.

Bekijk vacature
Glazenwasser

Wil jij werken in de buitenlucht? Heb jij geen last van hoogtevrees? Lijkt het jou leuk om zelfstandig verschillende projecten op te pakken en lekker bezig te zijn? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor een schoonmaakbedrijf dat volop in ontwikkeling is, zijn wij opzoek naar een glazenwasser. Met een auto van de zaak ga jij bij klanten langs om de ramen te wassen, dit kunnen zowel zakelijke- als particulieren klanten zijn. Afhankelijk van de grootte van het pand werk je samen of alleen. Wanneer je nog niet eerder als glazenwasser hebt gewerkt, leren zij jou alles aan! In deze functie is het vooral belangrijk dat je de juiste mentaliteit hebt, zelfstandig en in teamverband kan werken en het allerbelangrijkste is dat je geen hoogtevrees hebt! Onze klant is actief in verschillende takken van de schoonmaak. Zo kunnen hun klanten ervoor kiezen om het interieur te laten reinigen, maar ook voor totale gevelreiniging. Daarnaast hebben zij het bedrijf uitgebreid en kan je nu ook bij ze terecht voor het onderhoudt van de tuin of het laten schilderen van de kozijnen. Door de groei en ontwikkeling van het bedrijf is het ook mogelijk om opgeleid te worden tot schilder of door te groeien naar allround medewerker.

Bekijk vacature
Operator

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als operator in 5 ploegen? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over jouw werkdag als operator bij dit toffe productiebedrijf! Je begint je dag met een lekkere bak koffie en het dagoverleg met je collega's uit jouw ploeg. Bij dit overleg sluiten diverse afdelingen aan, wat maakt dat er korte lijntjes zijn in de organisatie. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de fabriek en de hierbij behorende processen en productielijnen. Je ziet er samen met jouw collega operator, ploegleider en assistent ploegleider op toe dat de dag zo goed mogelijk verloopt! Jouw verantwoordelijkheden als operator zijn: • Het bedienen, controleren, regelen en bijsturen van de machines van de productielijnen; • Het voorbereiden van productwissels a.d.h.v. de planning; • Het assisteren bij het schoonmaken en ombouwen van lijnen; • Het uitvoeren van controles aan de machine en samen met een ervaren collega verhelp je kleine storingen; • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en de uitkomsten digitaal verwerken; • Het constateren van afwijkingen in controles en daarop actie ondernemen; • Het deelnemen aan verbeterteams en het bijdragen aan een schone en veilige werkomgeving; • Het borgen van de processen op de werkvloer en het ondersteunen en begeleiden van de inpakmedewerkers hierin. Een uitgebreide toelichting per taak van de functie operator kunnen we mondeling met elkaar doornemen ter verduidelijking van het takenpakket.

Bekijk vacature

Kom je bij ons werken?

Uitzendbureau Actief Werkt! groeit hard. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Wij actievelingen zijn echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. Elke dag halen we het beste in onze mensen naar boven.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Hoofdkantoor

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Breda staat voor je klaar!

Evan Melhem
Marketing specialist

Dennis Joosen
Applicatiebeheerder

Melissa Jongenelen
Marketing & promotion support

Ingrid Drouen
Recruitment specialist IHS

Mirjam de Jonge
Regiomanager MKB

Anouk van Thoor
Coördinator corporate recruitment

Dorien Wisseborn
Applicatiebeheerder

Peter Been
Regiomanager IHS

Fleur van Asten
Flex adviseur

Nelleke Houter
Opleidingsconsulent

Anke Rasenberg
Regiomanager MKB

Floortje Nuytinck
Directiesecretaresse

Erik Pijnenburg
Manager marketing & communicatie

Patricia Zwaagman
Procesmanager

Irina den Hartog
Senior W&S consultant

Ilonka Drenker
Operationeel directeur MKB

Mirthe van Tilborg
Online recruitment marketeer

Marloes Brouwers
Backoffice specialist IHS

Sjak Seegers

Egon van Dekken
Regiomanager IHS

Nienke Meussen
Tender & Bid Manager

Relinde Gronert
Salesmanager IHS

Lianne Roeters
Coördinator recruitment IHS

Gregory van der Kous

Whitney Schuurbiers
Mw creditmanagement

Kelly van Steenis-Keizer
Talent acquisition manager

Nathalie Bloem
Regiomanager IHS

Mark Leemrijse
Recruitment specialist IHS