Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Helmond

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Helmond stond in de negentiende eeuw bekend als metaal- en industriestad. Nog steeds kent de stad veel uitgestrekte bedrijventerreinen, waarbij de bedrijvigheid dagelijks zichtbaar is. Ons uitzendbureau heeft een stabiel werkaanbod en is dan ook altijd op zoek naar mensen die willen werken. Houd jij van aanpakken? Bezoek ons uitzendbureau en ontdek de baan die bij je past.

Werken in de buurt

Wij zijn een groot uitzendbureau dat verstand heeft van de markt. Het team speelt in op deze markt en gaat samen met jou op een actieve manier op zoek naar de baan die bij jou past. Jij wil graag aan het werk en wij helpen je daarbij. Naast het werk biedt ons uitzendbureau ook opleidingen aan in de logistieke sector.

Vacatures Helmond

Zie jij jezelf het liefst aan het werk als administratief medewerker of is een baan op de commerciële binnendienst wat voor jou? Ons uitzendbureau heeft altijd een ruim aanbod aan banen. Ook de baan die jij zoekt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Helmond


Inschrijven Helmond en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Eindhoven. In Helmond kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op!

Actief Werkt! Eindhoven
De Regent 2
5611 HW  Eindhoven
040 - 244 69 88
eindhoven@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.