Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Helden-Panningen

Het Noord-Limburgse Helden-Panningen, waar het Limburgse dialect de boventoon voert, maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas. Je kan er via ons uitzendbureau onder andere werken in de logistiek en productie. Lijkt het jou wel wat om in Noord-Limburg aan de slag te gaan? Kom dan snel langs bij ons uitzendbureau en wij helpen je aan een mooie baan!

Werken in de buurt

In Helden-Panningen werken we nauw samen met de werkgevers. We kennen deze bedrijven daarom goed en weten hoe de sfeer er is. We houden rekening met jou als persoon en met jouw kwaliteiten. Samen gaan we op zoek naar een bedrijf in de buurt met een baan die bij je past.

Vacatures Helden-Panningen

Je kan in Helden-Panningen en omgeving werken als orderpicker, heftruckchauffeur of belader. Maar ons uitzendbureau biedt er ook banen als schoonmaker of administratief medewerker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Helden-Panningen

Inschrijven Helden-Panningen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Helden-Panningen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.