Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Heinkenszand

Heinkenszand is een dorp in Zuid-Beveland waar het heerlijk wonen is. Een mooie omgeving, waar je via ons uitzendbureau kan werken. Er zijn verschillende bedrijven in dit gebied gevestigd, actief in de productie en schoonmaak. Ons uitzendbureau vind voor jou altijd een bedrijf in Heinkenszand of omgeving waar je aan de slag kan.

Werken in de buurt

We zijn als uitzendbureau trots op het netwerk dat we in de omgeving hebben. Daarom vinden we altijd de baan die bij je past. Als je wilt werken in Heinkenszand of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, heftruckmedewerker of administratief-medewerker.

Vacatures Heinkenszand

Een bedrijf dat bij je past, met een baan die bij je past. Daar streeft ons uitzendbureau naar. Ook bieden we de mogelijkheid om door te stromen naar een andere baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Inschrijven Heinkenszand en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Heinkenszand en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.