Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Heijen

Heijen is een plek waar mensen graag verblijven. Er is een vakantiepark en mooie natuur in de omgeving. Deze stroom van toeristen brengt enorm veel werkgelegenheid met zich mee. In deze omgeving kun je via ons uitzendbureau snel weer aan de slag. We hebben banen in verschillende branches. Breng eens een bezoek aan uit uitzendbureau en ontdek wat wij voor je kunnen doen.

Werken in de buurt

Wat jij wil en kan staat bij ons voorop. Tenslotte wil je niet alleen maar snel aan het werk, je wil ook lang aan het werk blijven. Daarom zoekt ons uitzendbureau naar een bedrijf in de buurt dat past bij jou.

Vacatures Heijen

In Heijen kun je onder andere werken als schoonmaker. In een omgeving vol vakantiegangers verveel je je nooit. Maar wie wil werken in Heijen en omgeving kan niet alleen maar aan de slag als schoonmaker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Heijen

Inschrijven Heijen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Heijen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0412-69 65 85 of stuur ons een mail.