Menu

Uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam

Een nieuwe baan vinden in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures op je te wachten. Kom in contact en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Hardinxveld

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hardinxveld

Peulenstraat 222
3371 AS Hardinxveld-Giessendam

0184-208510
hardinxveld@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Hardinxveld helpt je aan een baan

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, helpt ons team van uitzendbureau Hardinxveld-Giessendam je graag verder. Wij bieden tientallen vacatures om uit te kiezen, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, zoeken we direct met je mee. Ons team gaat ervoor om jouw droombaan te vinden, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat.  

Bekijk onze top vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Medewerker met hout affiniteit

Werk jij ontzettend graag met je handen? Heb jij affiniteit met hout en timmeren? Pak jij nieuwe werkzaamheden snel op? Lees dan snel verder. Hoe ziet je werkdag eruit? Je start om 06:45 uur met een kop koffie, na deze koffie ga je met de voorman en je collega's mee naar de werkplaats en zal het werk van de dag besproken worden. Jij staat op de afdeling waar gezaagde platen afgeleverd worden. Deze platen dien jij middels een tekening met elkaar te verbinden. Uiteindelijk maak jij dus diverse meubels en schroef je waar nodig ook nog de scharnieren op de platen. Mocht er nog wat aangepast moeten worden dan zul je dit ook zelf oppakken (zelf nog op maat zagen). Wanneer je meubel af is zal deze geplaatst worden in het schip. Je staat op deze afdeling met een groep van 4 collega's, hierin help je elkaar waar nodig. Elke dag is weer anders want er zijn ontzettend veel soorten meubels die in elkaar gezet dienen te worden. Je werkdagen zijn maandag tot vrijdag van 07:00-16:30 maar bij drukte kan het voorkomen dat je soms ook op zaterdagen deels gaat werken.

Bekijk vacature
Operator

Beschik jij over technisch inzicht, ben je kwaliteitsbewust én op zoek naar een baan als operator? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar operators in dagdienst. Onze opdrachtgever richt zich op de productie van geneesmiddelen voor dieren. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Als er andere producten geproduceerd moeten worden, ben je in staat om de machine om te bouwen. Gedurende het proces bewaak je de voortgang van de productie en stel je waar nodig het proces bij. Het oplossen van kleine storingen en het zorgdragen van de juiste registraties van de productie behoort ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Als operator kun je worden ingezet op verschillende afdelingen, waaronder de verpakkingsafdeling of in de cleanroom. In de cleanroom staan hygiëne en kwaliteit nog hoger in het vaandel. Het is daarom belangrijk dat je als operator in de cleanroom bereid bent om speciale kleding te dragen zodat de hygiëne-eisen gewaarborgd zijn. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière en wil je je verder ontwikkelen als operator? Reageer dan snel!

Bekijk vacature
Ondersteunend technisch medewerker

Ben jij niet vies van sjouwen met gips of houten platen? Kun je daarnaast werken met isolatiemateriaal of wil je dit allemaal graag leren? Lees dan zeker verder. Wij zijn op zoek naar handige medewerkers die in de techniek verder willen werken. Ben jij bijvoorbeeld een thuis klusser, kun jij allerlei meubels is elkaar timmeren of heb je ervaring met (huis)verbouwingen? Dan kun je zeker al reageren. In de eerste instantie zul je echt als ondersteunend technisch medewerker aan de slag gaan. Je zorgt ervoor dat het schip voorzien is van alle benodigde materialen zoals; gipsplaten, houtplaten, isolatiemateriaal en schroeven. Deze platen bevestig jij ook zelf aan de muur en/ of plafond. Het isolatiemateriaal maak jij op maat en bevestig jij ook. Daarnaast zul jij ook meubels uit elkaar halen en verdere leeghaal werkzaamheden verrichten. Dit varieert op welke klus je ingezet gaat worden. Kun jij daarnaast aantonen dat je ontzettend handig bent ( goed kunt werken met de zaag, boor, beitel en hamer) dan zijn er wellicht meer mogelijkheden voor jou weggelegd binnenin het bedrijf. Dit alles als je maar wilt leren en jezelf kunt laten zien. Je werkdagen zijn maandag tot vrijdag van 07:00-16:30 maar bij drukte kan het voorkomen dat je soms ook op zaterdagen deels gaat werken

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Hardinxveld

We hebben bij Actief Werkt diverse vacatures, van werkweken van 40 uur tot bijbanen voor een paar uurtjes in de maand.

  • Fulltimebaan: ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: moet je je uren verdelen over meer zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je het beste kiezen voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: bij Actief Werkt vind je ook vacatures voor wanneer je slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie.
  • Vaste baan: voor als je graag voor onbepaalde tijd zou willen werken.

Inschrijven uitzendbureau Hardinxveld

Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor de volgende stap in je loopbaan? Dan kunnen we je bij uitzendbureau Hardinxveld verder helpen. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures en ontdek of jouw droombaan ertussen zit.

Zou je graag onze hulp of advies willen? Schrijf je dan online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. Wij gaan dan direct op zoek naar de vacature waar jij blij van wordt. Wie weet start jij binnenkort bij je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie zet ons aan het werk

We vinden het belangrijk om mensen te helpen aan een baan waar ze gelukkig van worden, waar ze iets van kunnen leren en die optimaal aansluit op de ambities. Daarom is voor ons het belangrijkste om te weten wat jouw motivatie voor een baan is.

Je cv en ervaring vinden wij minder van belang. Als jij ergens gemotiveerd voor bent, weten wij zeker dat je daarin kunt uitblinken. Wil jij een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Wie weet mag je die op onze kosten doen. Contact uitzendbureau Hardinxveld en ontdek waar jij naartoe kunt groeien.

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Groeiende industrie in Hardinxveld

Ons team van Actief Werkt uitzendbureau Hardinxveld kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hardinxveld-Giessendam is een bedrijvige plaats aan de Beneden Merwede in Zuid-Holland.

De industrie is de afgelopen decennia sterk gegroeid. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden, zoals vacatures in de productie, werk in de techniek of in de logistiek. Ons uitzendbureau in Hardinxveld is altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.