Menu

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Een nieuwe baan vinden in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures op je te wachten. Kom in contact en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Hardinxveld

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hardinxveld

Peulenstraat 222
3371 AS Hardinxveld Giessendam

0184-208510
Hardinxveld@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Hardinxveld helpt je aan een baan

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, helpt ons team van uitzendbureau Hardinxveld-Giessendam je graag verder. Wij bieden tientallen vacatures om uit te kiezen, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, zoeken we direct met je mee. Ons team gaat ervoor om jouw droombaan te vinden, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat.  

Bekijk onze top vacatures in Hardinxveld Giessendam

Expeditie medewerker

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving binnen de logistieke branche? Lees dan snel verder!

Voor een van onze opdrachtgevers binnen de logistieke branche zijn wij op zoek naar een ervaren expeditie medewerker.

In deze functie ben je verantwoordelijk om alle uitgaande goederen te laden, artikelen te controleren. Daarnaast kan het zijn dat je de aantallen moet wijzigen of documenten moet kunnen printen, hierdoor is het ook belangrijk dat je computerervaring dient te hebben omdat je veel met systemen te maken krijgt.

Verder worden alle uitgaande goederen met behulp van een reachtruck pof EPT op de juiste plek geplaatst, daarom is ervaring en een (geldig)certificaat handig. Ook een EPT-ervaring en certificaat is voldoende. Heb je deze niet? Maar heb je wel de ambitie deze te behalen dan is dat ook mogelijk via ons. Het werk kan fysiek zwaar zijn omdat je ook wel te maken krijgt met wat zwaardere dozen (rond de 20 kilo) die je moet tillen/sjouwen.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Ben je graag allround bezig? Hou je er van als geen dag hetzelfde is? Dan is deze logistiek functie iets voor jou! Voor onze opdrachtgever, een internationale industriële toeleverancier in technische kennis en toegepaste engineering, zoeken wij een fulltime logistiek medewerker met uitzicht op een vast dienstverband. 

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van goederen die bij onze opdrachtgever binnenkomen (of worden verstuurd) op een aantal zaken, zoals het uitpakken van pallets, vervoersbewijs/ pakbonnen verwerken, het laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen, orders verzamelen en verzendklaar maken van deze bestellingen. Ook zorg je als logistiek medewerker voor het correct begeleiden van de verdere goederenstroom. Verder wordt het intern transport verzorgd en het in en uit opslag nemen van goederen met behulp van een heftruck en reachtruck, zodat deze gereed zijn voor verdere verwerking. Mocht je niet in het bezit zijn een hef- of heftruckcertificaat, maar wel openstaan om deze te behalen? Of heb je ervaring maar niet de nodige papieren? Dan spreken wij jou ook graag zodat wij jou een cursus kunnen aanbieden.

Bekijk vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst bouwmaterialen weet jij keer op keer de spijker op zijn kop te slaan bij (potentiële) klanten. Je adviseert en instrueert waar nodig, en weet feilloos in te spelen op de behoeftes van jouw afnemers. Je stelt je servicegericht op, zonder daarbij commerciële bedrijfsbelangen uit het oog te verliezen. Wij verzorgen de materialen, maar op jou kunnen onze klanten bouwen! 

Ben jij de ontbrekende schakel in ons fijne binnendienst team? Lees dan snel verder! 

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Hardinxveld

We hebben bij Actief Werkt diverse vacatures, van werkweken van 40 uur tot bijbanen voor een paar uurtjes in de maand.

  • Fulltimebaan: ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: moet je je uren verdelen over meer zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je het beste kiezen voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: bij Actief Werkt vind je ook vacatures voor wanneer je slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie.
  • Vaste baan: voor als je graag voor onbepaalde tijd zou willen werken.

Inschrijven uitzendbureau Hardinxveld

Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor de volgende stap in je loopbaan? Dan kunnen we je bij uitzendbureau Hardinxveld verder helpen. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures en ontdek of jouw droombaan ertussen zit.

Zou je graag onze hulp of advies willen? Schrijf je dan online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. Wij gaan dan direct op zoek naar de vacature waar jij blij van wordt. Wie weet start jij binnenkort bij je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie zet ons aan het werk

We vinden het belangrijk om mensen te helpen aan een baan waar ze gelukkig van worden, waar ze iets van kunnen leren en die optimaal aansluit op de ambities. Daarom is voor ons het belangrijkste om te weten wat jouw motivatie voor een baan is.

Je cv en ervaring vinden wij minder van belang. Als jij ergens gemotiveerd voor bent, weten wij zeker dat je daarin kunt uitblinken. Wil jij een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Wie weet mag je die op onze kosten doen. Contact uitzendbureau Hardinxveld en ontdek waar jij naartoe kunt groeien.

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Groeiende industrie in Hardinxveld

Ons team van Actief Werkt uitzendbureau Hardinxveld kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hardinxveld-Giessendam is een bedrijvige plaats aan de Beneden Merwede in Zuid-Holland.

De industrie is de afgelopen decennia sterk gegroeid. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden, zoals vacatures in de productie, werk in de techniek of in de logistiek. Ons uitzendbureau in Hardinxveld is altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen.

 

Uitzendbureau Hardinxveld lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.