Menu

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Een nieuwe baan vinden in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures op je te wachten. Kom in contact en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Hardinxveld

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hardinxveld

Peulenstraat 222
3371 AS Hardinxveld Giessendam

0184-208510
Hardinxveld@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Hardinxveld helpt je aan een baan

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, helpt ons team van uitzendbureau Hardinxveld-Giessendam je graag verder. Wij bieden tientallen vacatures om uit te kiezen, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, zoeken we direct met je mee. Ons team gaat ervoor om jouw droombaan te vinden, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat.  

Bekijk onze top vacatures in Hardinxveld Giessendam

Expeditie medewerker

Help jij graag mee bij logistieke activiteiten en wil je je ook verder ontwikkelen in deze functie? Werk je graag in een dynamische omgeving waar je alle voorkomende werkzaamheden verricht en structuur kan aanbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor uitbreiding van het expeditie team zoeken we een enthousiaste collega. Je komt te werken in een team van expeditie medewerkers en logistiek medewerkers. Met een mix van logistieke en administratieve taken zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je brengt structuur aan en regelt alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

We zijn op zoek naar iemand die interesse heeft in logistiek, op details let en een echte teamspeler is. Vragen handel je zelfstandig af of speel je door naar een van je collega’s. Administratief werk je accuraat en let je op details. Het boeken van goederenontvangsten, wijzigingen doorvoeren, vrachtbrieven maken voor chauffeurs, communiceren van de planning, maken van voorraadmutaties etc. zijn hier onderdeel van. Ook het meehelpen bij het laden en lossen van vrachtwagens is voor jou geen probleem. Bij drukte of afwezigheid van een van je collega’s neem je moeiteloos het werk over.


Bekijk vacature
Software Tester

Ben jij punctueel en vindt je het leuk om software te testen en verbeteringen aan te dragen? Dan is dit een leuke functie voor jou. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de softwareproducten. Je test nieuwe en verbeterde functionaliteiten van A tot Z alsof je één van de gebruikers bent. Je creëert hiervoor een testsituatie(s) en legt je gevonden testresultaten vast volgens de protocollen. Het is belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat want je gaat elke wijziging in de softwareprogramma’s en apps grondig doorlichten. Het zelfstandig onderhouden van contacten met je collega's, het testteam en het ontwikkelteam is een dagelijkse taak. Hierbij is het discreet omgaan met de informatie een vereiste. Daarbij leef je je in in de werkwijze van de klanten. Je gaat in een klein team werken en hebt korte korte lijnen met het ontwikkelteam en komt onder de leiding te vallen van de algemeen directeur. Om als softwaretester aan de slag te kunnen gaan zal je de softwareapplicaties goed moeten leren kennen. Je zult daarom in de eerste maand intensief worden ingewerkt in de diverse functionaliteiten van de softwareapplicaties. Hierbij wordt ook maximale inzet van jouw zijde verwacht. Je bent dan nog niet klaar, ook in de periode die volgt zal je zelfstandig blijven leren.

Bekijk vacature
Winkelmedewerker

Voor een zelfbedieningsgroothandel in Dordrecht zijn we momenteel op zoek naar winkelmedewerkers. Onze opdrachtgever is op zoek naar personeel die een klantvriendelijke instelling hebben en een visitekaartje van het bedrijf zijn. Je komt te werken in een bedrijf met leuke collega's die je graag helpen mocht je iets nog niet weten. En het voordeel van werken bij onze opdrachtgever is dat geen enkele dag hetzelfde is en je natuurlijk steeds weer nieuwe klanten ziet.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Hardinxveld

We hebben bij Actief Werkt diverse vacatures, van werkweken van 40 uur tot bijbanen voor een paar uurtjes in de maand.

  • Fulltimebaan: ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: moet je je uren verdelen over meer zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je het beste kiezen voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: bij Actief Werkt vind je ook vacatures voor wanneer je slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie.
  • Vaste baan: voor als je graag voor onbepaalde tijd zou willen werken.

Inschrijven uitzendbureau Hardinxveld

Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor de volgende stap in je loopbaan? Dan kunnen we je bij uitzendbureau Hardinxveld verder helpen. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures en ontdek of jouw droombaan ertussen zit.

Zou je graag onze hulp of advies willen? Schrijf je dan online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. Wij gaan dan direct op zoek naar de vacature waar jij blij van wordt. Wie weet start jij binnenkort bij je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie zet ons aan het werk

We vinden het belangrijk om mensen te helpen aan een baan waar ze gelukkig van worden, waar ze iets van kunnen leren en die optimaal aansluit op de ambities. Daarom is voor ons het belangrijkste om te weten wat jouw motivatie voor een baan is.

Je cv en ervaring vinden wij minder van belang. Als jij ergens gemotiveerd voor bent, weten wij zeker dat je daarin kunt uitblinken. Wil jij een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Wie weet mag je die op onze kosten doen. Contact uitzendbureau Hardinxveld en ontdek waar jij naartoe kunt groeien.

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Groeiende industrie in Hardinxveld

Ons team van Actief Werkt uitzendbureau Hardinxveld kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hardinxveld-Giessendam is een bedrijvige plaats aan de Beneden Merwede in Zuid-Holland.

De industrie is de afgelopen decennia sterk gegroeid. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden, zoals vacatures in de productie, werk in de techniek of in de logistiek. Ons uitzendbureau in Hardinxveld is altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen.

 

Uitzendbureau Hardinxveld lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.