Menu

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Hardinxveld-Giessendam is een bedrijvige plaats aan de Beneden Merwede in Zuid-Holland. De industrie is de afgelopen decennia sterk gegroeid. Naast grote productiebedrijven en technische bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag. Ook is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. En dat biedt kansen voor jou! 

 

 Vacatures in Hardinxveld Giessendam 

Uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam

Tijdens de selectie van geschikte bedrijven, kijken we naar jouw sterke punten en hetgeen jij zoekt in een bedrijf en functie. Vervolgens gaan we op zoek naar een match met een bedrijf dat in de buurt is gevestigd én jouw ideale vacature aanbiedt. We maken hierbij gebruik van ons brede netwerk, waarin we nauwe contacten hebben met de leukste en beste bedrijven in de omgeving.

Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Wij zijn actief in Hardinxveld-Giessendam, maar ook in de omgeving daarvan. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld ook vacatures in Sliedrecht aanbieden. Dus ook als je een uitzendbureau in Sliedrecht zoekt, gaan wij graag voor jou aan de slag!

Uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam logistiek en magazijn functies

Vacatures in de omgeving

In Hardinxveld Giessendam en de directe omgeving bieden wij de leukste vacatures aan. Hierbij kun je kiezen een breed aanbod van bedrijven in allerlei branches. We hebben vast en tijdelijk werk in onder andere de administratieve richting, de productie en de techniek.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als montagemedewerker, CNC-draaier, frezer, operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, chauffeur, activiteitenbegeleider of secretaresse. Ons meest recente aanbod van vacatures vind je ook online via de gele button hieronder. Bekijk ze meteen!

Bekijk de vacatures in de buurt 

Actief Werkt Hardinxveld-Giessendam

Voor opdrachtgevers in Zuid-Holland

Zoek je de de perfecte kandidaat voor een vacature van jouw bedrijf? Voor werkgevers zoeken we graag de juiste talenten om vacatures op te vullen. Of het nu gaan om een tijdelijke of een vaste functie: wij helpen graag. Wij zoeken naar de beste match op de de juiste competenties, soft skills, opleiding en werkervaring. Ons Actief Werkt! team in Hardinxveld Giessendam biedt altijd passend advies over (flexibele) arbeid en de bijhorende kandidaten. We streven continu voor de optimale match. Geïnteresseerd? Plaats een verzoek voor een vacature en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Plaats een vacature

 

Contact opnemen?

 

 

Bezoekadres
Peulenstraat 222
3371 AS Hardinxveld-Giessendam

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur 

 

Telefoon: 0184-208510
Email: hardinxveld@actiefwerkt.nl

 

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.