Menu

Uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam

Een nieuwe baan vinden in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures op je te wachten. Kom in contact en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Hardinxveld

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hardinxveld

Peulenstraat 222
3371 AS Hardinxveld-Giessendam

0184-208510
hardinxveld@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Hardinxveld helpt je aan een baan

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, helpt ons team van uitzendbureau Hardinxveld-Giessendam je graag verder. Wij bieden tientallen vacatures om uit te kiezen, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, zoeken we direct met je mee. Ons team gaat ervoor om jouw droombaan te vinden, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat.  

Bekijk onze top vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Junior accountmanager beurzen

Start jij jouw carrière in de sales? Ben jij die commerciële duizendpoot die zonder aarzeling de telefoon pakt om unieke beursconcepten te verkopen. En heb jij veel affiniteit met marketing? Kom dan werken bij Easyfairs, het marketing gedreven bedrijf in de evenementenbranche! Wij bieden direct een contract bij Easyfairs. Spreekt dit jou aan? Reageer dan direct! Wat ga je doen als accountmanager binnendienst bij Easyfairs? Jij streeft ernaar om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantcontacten te behouden en te versterken. Jij zorgt voor de juiste mix aan exposanten. • Jij benadert (potentiële) exposanten voor een deelname aan de beurzen • Jij waarborgt daarbij alle services die Easyfairs biedt aan exposanten en bezoekers • Daarnaast onderhoud je (bestaande) relaties en bouw jij zo een eigen netwerk op • Tijdens de beurzen ben jij het gezicht van de beurs en het aanspreekput voor de exposanten • Jij bent van het begin tot het einde betrokken bij de realisatie van een event. Je werkt in de aanloop naar je beurs nauw samen met de afdeling marketing. • Ook beheer je de indeling van de beursplattegrond, waarbij je rekening houdt met de juiste vertegenwoordiging van branches. Waar ga je werken? Met jaarlijks € 170 miljoen aan omzet, actief in 14 Europese landen, 2 grote eigen vestigingen in Nederland (Gorinchem en Hardenberg) en organisator van ongeveer 85 evenementen per jaar in Nederland is Easyfairs één van de grootste spelers in de evenementenbranche in Nederland. Ze staan klaar om weer open te gaan, zowel live als digitaal. Dus met of zonder corona gaan ze door met organiseren!

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Als productiemedewerker draag je bij aan de productie van prefab betonelementen. Je houd je bezig met de productie van constructieve betonproducten zoals heipalen en funderingsbalken. Samen met je collega's zorg je dat de mallen klaar zijn voor productie, plaats je het wapeningsstaal en stort je het beton. Als team zorg je voor de tijdige productie van de prefab elementen volgens de daartoe gestelde kwaliteitseisen. • Het zorgen voor een goede productie, een goede kwaliteit van de producten binnen de aangegeven specificaties. • Het schoonmaken c.q. schoonhouden van de directe werkomgeving. • Het naleven van de regels en richtlijnen die van kracht zijn in de organisatie, ook met betrekking tot milieuzaken. • Het ten alle tijden zorg dragen dat er veilig gewerkt wordt, het naleven van veiligheidsvoorschriften en het melden van onveilige situaties. • Het uitvoeren van instructies en gemaakte afspraken met de teamleider en productieleider.

Bekijk vacature
Operator

Voor onze opdrachtgever in Giessen, zijn we per direct op zoek naar een operator. Als operator bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de productie van onder andere folies en plastic die gebruikt worden voor de verpakkingsindustrie. Heb jij gevoel voor techniek, steek je graag je handen uit de mouwen en zie jij het als uitdaging om de productie goed te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als jouw werkdag begint, start je samen met je collega’s de productie op. Je krijgt een aantal werkorders waarmee je de geplande productie gaat voorbereiden. Hiervoor is het natuurlijk van belang dat je de machines op de juiste manier in- en afstelt. Als het proces loopt dan ben jij degenede die het gehele productieproces bewaakt en uiteraard de kwaliteit goed waarborgt. De geproduceerde orders verwerk je vervolgens in het ERP systeem. Daarnaast behoren de volgende taken tot jouw werkzaamheden: - Aan- en afvoer van grondstoffen aan de lijn - Afvoer van eindproducten - Het signaleren en oplossen van kleine storingen aan de machine - Overleggen met collega’s De functie voer je uit in 3- of 5-ploegen. Vind jij het leuk om jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig operator? Reageer dan snel!

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Hardinxveld

We hebben bij Actief Werkt diverse vacatures, van werkweken van 40 uur tot bijbanen voor een paar uurtjes in de maand.

  • Fulltimebaan: ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: moet je je uren verdelen over meer zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je het beste kiezen voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: bij Actief Werkt vind je ook vacatures voor wanneer je slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie.
  • Vaste baan: voor als je graag voor onbepaalde tijd zou willen werken.

Inschrijven uitzendbureau Hardinxveld

Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor de volgende stap in je loopbaan? Dan kunnen we je bij uitzendbureau Hardinxveld verder helpen. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures en ontdek of jouw droombaan ertussen zit.

Zou je graag onze hulp of advies willen? Schrijf je dan online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. Wij gaan dan direct op zoek naar de vacature waar jij blij van wordt. Wie weet start jij binnenkort bij je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie zet ons aan het werk

We vinden het belangrijk om mensen te helpen aan een baan waar ze gelukkig van worden, waar ze iets van kunnen leren en die optimaal aansluit op de ambities. Daarom is voor ons het belangrijkste om te weten wat jouw motivatie voor een baan is.

Je cv en ervaring vinden wij minder van belang. Als jij ergens gemotiveerd voor bent, weten wij zeker dat je daarin kunt uitblinken. Wil jij een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Wie weet mag je die op onze kosten doen. Contact uitzendbureau Hardinxveld en ontdek waar jij naartoe kunt groeien.

Uitzendbureau in Hardinxveld Giessendam

Groeiende industrie in Hardinxveld

Ons team van Actief Werkt uitzendbureau Hardinxveld kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hardinxveld-Giessendam is een bedrijvige plaats aan de Beneden Merwede in Zuid-Holland.

De industrie is de afgelopen decennia sterk gegroeid. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden, zoals vacatures in de productie, werk in de techniek of in de logistiek. Ons uitzendbureau in Hardinxveld is altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen.

 

Uitzendbureau Hardinxveld lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.