Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Haarlem

Haarlem stond in de Middeleeuwen bekend als een textielstad. Linnen, wol en lakens waren de belangrijkste exportproducten. Tegenwoordig zijn er veel farmaceutische bedrijven rondom de stad gevestigd. Ook de de groot- en detailhandel van tegenwoordig brengt veel bedrijvigheid met zich mee. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die in deze omgeving willen werken. Er zijn verschillende functies waarin je aan de slag kan. Bezoek ons uitzendbureau en ontdek het werk en bedrijf dat bij je past.

Werken in de buurt

Wij kijken als uitzendbureau ook naar wat jij wil bereiken. Daarom bieden wij je opleidingen aan in verschillende sectoren. Wil jij werken in de productie of de logistieke sector? Samen vinden wij de baan die je zoekt.

Vacatures Haarlem

Wil jij werken als declarant, orderpicker, planner, heftruckchauffeur, kraanmachinist of administratief medewerker? Op deze en vele andere functies kun je bij ons uitzendbureau solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Haarlem

Inschrijven Haarlem en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Haarlem en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 023-5540100 of stuur ons een mail.