Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Gulpen-Wittem

In het Zuid-Limburgse Heuvelland bevindt zich Gulpen-Wittem. Deze prachtige gemeente heeft met haar glooiende landschap een voor Nederland uniek landschap. Gulpen-Wittem is tevens één van de vier gemeenten in Nederland die zowel aan België als aan Duitsland grenzen, waardoor ons uitzendbureau een ruim aanbod aan werk voor jou heeft. Kom nu langs bij ons uitzendbureau en ontdek welke banen er voor jou klaarliggen.

Werken in de buurt

In deze regio heeft ons uitzendbureau veel werk in de logistiek, maar daarnaast ook in de zorg. Ook staat de regio zakelijk bekend om de havenactiviteiten. Er is altijd wel een vacature die aansluit bij wat jij zoekt.

Vacatures Gulpen-Wittem

Via ons uitzendbureau kun je aan de slag als orderpicker, magazijnmedewerker, schoonmaker, logistiek medewerker of in een van de vele andere functies die wij te bieden hebben. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Gulpen-Wittem

Inschrijven Gulpen-Wittem en omgeving

ctief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Gulpen-Wittem en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.