Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Gouda

Gouda staat bekend om haar kaas. Maar Gouda heeft een heel divers bedrijfsleven. Er zijn veel chemisch bedrijven en zakelijke dienstverleners gevestigd. We zijn als uitzendbureau dan ook altijd druk met het zoeken naar nieuwe collega’s. Zoek jij een baan in de zakelijke dienstverlening, logistiek of productie? Kom langs bij ons uitzendbureau en ontdek welke baan er bij jou past.

Werken in de buurt

Wij proberen als uitzendbureau aan zoveel mogelijk wensen van jou te voldoen. We wachten niet af of de baan voor jou voorbij komt, maar gaan actief op zoek. Zo vinden we voor jou de baan die je zoekt. We bieden ruimte om je te ontwikkelen. Je kan doorgroeien naar een andere baan of een opleiding volgen.

Vacatures Gouda

Wil jij werken als chauffeur (groot rijbewijs), operator, klantenservice medewerker of monteur? Bij ons uitzendbureau is er altijd een vacature die aansluit op jouw wensen. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Gouda

Inschrijven Gouda en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Gouda en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.