Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Gorinchem

De vestingstad Gorinchem biedt naast een schat aan geschiedenis ook een schat aan werkgelegenheid. Of het nu gaat om een vaste of flexibele baan, ons uitzendbureau biedt enorm veel banen in Gorinchem en omgeving. Wil jij snel aan de slag? Ontdek wat ons uitzendbureau voor jou kan betekenen.

Werken in de buurt

Als je aan de slag wil in Gorinchem of omgeving gaan we actief op zoek naar een baan voor jou. We kijken naar wat jij wil en kan en zoeken daar een passend bedrijf bij. Zo krijg jij de baan die aansluit op jouw wensen. Tenslotte willen we als uitzendbureau dat je een baan vindt voor de langere termijn.

Vacatures Gorinchem

In Gorinchem en omgeving kun je snel aan de slag als secretaresse, office manager, customer service medewerker, callcentermedewerker operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, belader of parkeerbeheerder. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Gorinchem

Inschrijven Gorinchem en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Gorinchem en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 076-520 43 04 of stuur ons een mail.