Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Geldrop

Geldrop ligt onder de rook van Eindhoven, de hoofdstad van ons land op het gebied van technologie. De in grote getale aanwezige technische bedrijven brengen veel activiteit en bedrijvigheid met zich mee. Ons uitzendbureau heeft in deze regio een groot en snel groeiend werkaanbod. Wij zoeken mensen die een logistieke of technische functie willen vervullen. Bezoek ons uitzendbureau en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Werken in de buurt

Een van de grootste krachten van ons uitzendbureau is dat we nauw samenwerken met de werkgevers in Geldrop en omgeving. Op actieve wijze helpen wij jou met het zoeken naar de baan die aansluit op jouw kwaliteiten. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en wij helpen jou daar graag bij.

Vacatures Geldrop

Wil jij werken als operator, klantenservice medewerker, belader of monteur? Ons uitzendbureau heeft altijd een breed en gevarieerd aanbod van banen in Geldrop. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Geldrop

Inschrijven Geldrop en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Geldrop en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.