Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Europoort

Actief Werkt! heeft ook vacatures bij jou in de regio. We gaan graag voor je op zoek naar de baan die bij jou past. Op deze website vind je alle mogelijkheden om snel en eenvoudig naar een baan te zoeken. Je vindt hier functies in de productie, logistiek en services tot en met mbo+-niveau.

Werken in de buurt

Ons werkaanbod is groot. Dit komt doordat ons uitzendbureau nauw samenwerkt met bedrijven in Europoort en omgeving. In plaats van af te wachten of de functie die jij zoekt toevallig voorbijkomt, gaan wij voor je op zoek naar een passende baan. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en wij helpen jou daar graag bij.

Vacatures Europoort

Vanwege de ligging is dit een interessante werkplek. Je kunt werken in het epicentrum van de Rotterdamse bedrijvigheid. Wil jij via ons uitzendbureau aan de slag als machine operator, of is een baan als kraanmachinist meer iets voor jou? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Europoort

Inschrijven Europoort en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Europoort en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.