Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Eijsden-Margraten

In het zuidelijkste puntje van Limburg vind je het dorp Eijsden-Margraten. Dat grenst aan België en is daardoor uitstekend bereikbaar. Ons uitzendbureau heeft voor dit mooie historische plaatsje voldoende werkaanbod en wil jou graag op weg helpen naar een goede baan. Kom nu langs bij ons uitzendbureau en zie welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Werken in de buurt

Wij houden rekening met jouw voorkeur en kwaliteiten. Bovendien bieden we opleidingen aan en vinden we altijd een baan die perfect aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Via ons uitzendbureau vind jij een passende baan in de logistiek, productie of zakelijke dienstverlening.

Vacatures Eijsden-Margraten

Je kan aan de slag als productiemedewerker, orderpicker, administratief medewerker of heftruckchauffeur. Of kijk welke banen ons uitzendbureau nog meer te bieden heeft. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Eijsden-Margraten

Inschrijven Eijsden-Margraten en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Eijsden-Margraten en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.