Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Eede

Eede is gelegen in het westelijke deel van Zeeuws-Vlaanderen. Deze regio staat bekend om haar mooie kust met daar aan natuurlijk verschillende horeca- en recreatiebedrijven en ons uitzendbureau heeft voor jou dan ook de ideale baan! Breng snel een bezoek aan ons uitzendbureau en wij helpen jou binnen no-time aan een nieuwe job!

Werken in de buurt

De mooie kust en het feit dat ze echt Zeeuws- Vlamingen zijn, zorgt ervoor dat deze Zeeuwse regio een trotse is. Als uitzendbureau houden we rekening met jouw voorkeur en gewenste vakgebied. Bovendien bieden we opleidingen aan en vinden we altijd een baan die perfect aansluit bij waar jij naar op zoek bent.

Vacatures Eede

Wil jij aan de slag in de productie, logistiek of zakelijke dienstverlening? Je kan werken als administratief medewerker, operator of chauffeur. Ontdek welke functies ons uitzendbureau jou te bieden heeft. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Eede

Inschrijven Eede en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Eede en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail.