Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Echt

Echt kenmerkt zich door de bezienswaardigheden. Daarom brengt deze historische stad veel werkgelegenheid met zich mee. Als uitzendbureau helpen we je graag aan het werk in Echt en omgeving. We zoeken mensen voor in de productie, technische en logistieke sector. Kom langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!

Werken in de buurt

We wachten niet af tot er een baan komt maar gaan actief op zoek naar een passende baan voor jou. Daarbij kijkt ons uitzendbureau ook naar wat jij wil bereiken. We bieden altijd vacatures aan bij jou in de buurt.

Vacatures Echt

Je kunt onder andere werken als reachtruckchauffeur, assemblagemedewerker, lasser, industrieel reiniger, operator, heftruckchauffeur, inpakker of chauffeur. Via ons uitzendbureau vind je altijd werk dat bij jou past. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Echt

Inschrijven Echt en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Echt en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0495-54 29 74 of stuur ons een mail.