Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Dordrecht

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Dordrecht staat bekend om haar scheepsbouw, metaal- en houtindustrie. Daarbij beschikt de Merwedestad over de zesde zeehaven van Nederland. Ons uitzendbureau zoekt altijd mensen die aan het werk willen in Dordrecht en omgeving. Veel bedrijven, zowel in de logistiek als in de productie, bieden je de mogelijkheid om in verschillende functies aan de slag te gaan. Ons uitzendbureau helpt je daar graag bij.

Werken in de buurt

In deze regio bieden wij veel banen in de transport, productie, zakelijke dienstverlening en logistiek. Wij kijken als uitzendbureau niet alleen naar de relatie tussen werkgever en jou als toekomstige werknemer, maar ook naar jouw toekomst. Daarom bieden wij interne opleidingen aan. Samen met ons vindt jij de baan die aansluit bij jouw wensen.

Vacatures Dordrecht

Wil jij aan de slag als chauffeur op een heftruck, een reachtruck of een tugmaster? Ons uitzendbureau helpt jou bij het zoeken naar de functie die bij je past. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Dordrecht

Inschrijven Dordrecht en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Rotterdam. In Dordrecht kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op!

Actief Werkt! Rotterdam
Vareseweg 47
3047 AT  Rotterdam
010 - 281 50 55
rotterdam@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.