Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Domburg

Domburg is de oudste en meest bezochte badplaats van Zeeland. Hierdoor is er ook een groot aanbod van werkgelegenheid. Als uitzendbureau laten we je graag werken in deze drukke en gezellige stad. In Domburg zijn er veel bedrijven gericht op het toerisme. Klanten van ons uitzendbureau zijn er actief in de horeca en schoonmaak.

Werken in de buurt

In Domburg en omgeving kun je werken in een ontspannen sfeer. Ons uitzendbureau helpt je graag om een baan te vinden die bij jou past. Je kan er bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaakmedewerker of horecamedewerker.

Vacatures Domburg

We hebben als uitzendbureau meerdere klanten in Domburg en omstreken. Zo vinden we altijd een bedrijf met een baan die bij jou past. Er zijn ook kansen om door te groeien naar een andere baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Domburg

Inschrijven Domburg en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Domburg en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op:

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.