Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Deurne

In het Oost-Brabantse Deurne is er flinke bedrijvigheid. Ons uitzendbureau heeft er een ruim aanbod aan banen en is daarom op zoek naar enthousiaste mensen. Ons grote, stabiele werkaanbod biedt ook de baan die jij zoekt. Bezoek ons uitzendbureau en ontdek welke vacatures in Deurne en omgeving interessant zijn voor jou.

Werken in de buurt

Het werkaanbod is met name groot voor medewerkers met MBO + niveau. Daarnaast kijken we als uitzendbureau naar jouw wensen, kwaliteiten en ambities. Je kunt je laten omscholen of jezelf ontwikkelen via de interne opleidingen die wij aanbieden. In de productie, logistiek en schoonmaak liggen er banen op je te wachten.

Vacatures Deurne

Wil jij werken als monteur, belader of processor? Of ga je liever aan de slag als schoonmaker of heftruckchauffeur. Via ons uitzendbureau bent u snel weer aan het werk in Deurne. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Deurne

Inschrijven Deurne en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Deurne en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 040-244 69 88 of stuur ons een mail.