Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Den Haag

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Als residentiestad gebeurt er van alles in Den Haag. Samen met Amsterdam, Rotterdam en Utrecht behoort Den Haag tot de grootste steden van de Randstad. Ons uitzendbureau is dan ook altijd op zoek naar mensen die in deze omgeving willen werken. Kom naar ons uitzendbureau en ontdek welke baan het beste bij je past.

Werken in de buurt

Denk bijvoorbeeld aan een baan in de productie, zakelijke dienstverlening of logistiek. Samen vinden we de baan die jij zoekt bij een bedrijf dat bij je past. En: ons uitzendbureau wacht niet tot die baan voorbij komt maar gaat actief voor jou op zoek.

Vacatures Den Haag

Wil jij als heftruck- of reachtruckchauffeur aan de slag? Of is werken als expediteur, transportplanner, administratief of commercieel medewerker meer iets voor jou? Ons uitzendbureau heeft een groot aanbod aan vacatures. Zo vind je bij ons altijd de baan die je zoekt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Den Haag


Inschrijven Den Haag en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Rotterdam. In Den Haag kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Actief Werkt! Rotterdam
Vareseweg 47
3047 AT  Rotterdam
010 - 281 50 55
rotterdam@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.