Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Delft

Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en onderzoeksinstituten staat Delft vooral bekend als kennisstad. Dit is echter niet het enige dat kenmerkend is voor de stad. Delft is als sinds de negentiende eeuw ook een echte industriestad. Er is bij ons uitzendbureau vanuit de vele logistieke en productiebedrijven uit de omgeving een grote vraag naar nieuwe, enthousiaste medewerkers. Bezoek ons uitzendbureau en ontdek welk bedrijf bij je past.

Werken in de buurt

Wij bieden banen aan in verschillende sectoren. Ons uitzendbureau helpt je aan een baan in de logistiek, transport, productie of zakelijke dienstverlening. Ook houden we rekening met jouw ambitie en heb je bij ons de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Samen vinden wij een baan die voldoet aan jouw wensen.

Vacatures Delft

Wil jij werken als expeditie medewerker, machine operator of als in- en exportmedewerker? Door het brede aanbod van ons uitzendbureau zijn er voldoende functies waar je op kunt solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Delft

Inschrijven Delft en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Delft en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.