Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Brunssum

Het Limburgse Brunssum is gelegen in de landelijk bekende Parkstadregio. Deze regio plukt enorm de vruchten van de vele samenwerkingsverbanden die er zijn tussen zowel Nederlandse als Duitse bedrijven. Ons uitzendbureau is speciaal op zoek naar ‘doeners’, want mensen die bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken worden in deze regio zeer gewaardeerd! Via ons uitzendbureau vind jij er snel een baan!

Werken in de buurt

De Parkstadregio grenst aan Duitsland en hier is met name in de industrie veel werk te vinden. Ons uitzendbureau heeft echter ook op vele andere gebieden interessante werkzaamheden voor je klaar liggen. We bieden ook nog opleidingen aan, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Vacatures Brunssum

Ons uitzendbureau helpt je snel aan een baan als orderpicker, magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Maar ook in andere vakgebieden zijn er voldoende banen. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Brunssum

Inschrijven Brunssum en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Brunssum en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 045-571 21 21 of stuur ons een mail.