Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Breskens

Breskens is een plaats in Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Sluis. Een specifiek kenmerk van de Zeeuws-Vlaamse plaats Breskens is de visserij. Tegenwoordig is Breskens de belangrijkste vissersplaats in Zeeuws-Vlaanderen. Ons uitzendbureau heeft in verschillende sectoren veel werk te vinden in deze plaats! Kom snel langs ons uitzendbureau of maak een afspraak!

Werken in de buurt

Wie in Breskens of omgeving wil werken kan via ons uitzendbureau aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening of productie. Voor mensen die weinig ervaring hebben of zich willen ontwikkelen bieden we opleidingen aan. We helpen je graag bij het vinden van een mooie baan.

Vacatures Breskens

Ons uitzendbureau heeft vele vacatures in Breskens en omgeving. Je kan er bijvoorbeeld aan de slag als operator, financieel medewerker, magazijn medewerker of schoonmaker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Breskens

Inschrijven Breskens en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Breskens en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail.