Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Boxmeer

Boxmeer is een plaats in het oosten van Noord-Brabant en ligt bijna op de grens van Limburg. De bereikbaarheid voor deze plaats is dan ook uitstekend. Boxmeer is een belangrijke kern in het oosten van Noord-Brabant en in deze plaats is via ons uitzendbureau dan ook voldoende werkgelegenheid te vinden. Kom snel langs ons uitzendbureau of maak een afspraak om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!

Werken in de buurt

In deze regio heeft ons uitzendbureau veel werk in logistieke activiteiten, maar daarnaast ook in de zorg. Via ons uitzendbureau vind je een groot aantal functies waar je op kan solliciteren. Er is er altijd een bij jou in de buurt.

Vacatures Boxmeer

Wil jij aan de slag als belader, orderpicker, heftruckchauffeur of medewerker in de zorg? Ons uitzendbureau heeft een groot aanbod van werk in Boxmeer. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Boxmeer

Inschrijven Boxmeer en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Boxmeer en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.