Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Beringe

In de gemeente Peel en Maas ligt het plaatsje Beringe, dat speciale relaties onderhoudt met België, Duitsland en Luxemburg. Qua werkgelegenheid heeft ons uitzendbureau voor dit dorp voldoende aanbod. Het nabijgelegen Venlo, aan de rand van de Duitse grens, is de poort naar de rest van het logistieke netwerk in Europa. Kom snel langs ons uitzendbureau of maak een afspraak om te zien welke banen er voor u klaarliggen.

Werken in de buurt

Met name vanuit Venlo is er veel werkgelegenheid in Beringe. Je kan in deze regio vooral werken in de productie en logistiek. Via ons uitzendbureau is het mogelijk om opleidingen te volgen. Zo vinden we samen altijd de baan waar jij geschikt voor bent.

Vacatures Beringe

Je kan aan de slag als chauffeur, magazijn medewerker, belader of orderpicker. Maar ons uitzendbureau biedt ook banen als schoonmaker of commercieel medewerker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Beringe

Inschrijven Beringe en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Beringe en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.