Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Bergen op Zoom

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Dat Bergen op Zoom vroeger een handelsstad was, is nog steeds terug te zien. Er is meer dan genoeg werkgelegenheid, onder andere in de zakelijke dienstverlening. Maar ook in de logistiek en assemblage heeft ons uitzendbureau genoeg te bieden. Kom langs bij ons uitzendbureau om te kijken welke baan er voor jou klaarligt.

Werken in de buurt

Wij hebben altijd banen beschikbaar bij jou in de buurt. Daarbij kies je ook nog zelf of je parttime of fulltime wil werken. Daarbij kijkt ons uitzendbureau altijd naar wat jij wil bereiken. Of je nu wil werken in de administratie, zakelijke dienstverlening, productie, logistiek of assemblage, wij vinden altijd een baan die aansluit bij jouw wensen.

Vacatures Bergen op Zoom

Je kan in Bergen op Zoom aan de slag als administratief medewerker, schoonmaker, orderpicker, productie medewerker of heftruckchauffeur. Het aanbod aan werk is bij ons uitzendbureau altijd zeer gevarieerd. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Bergen op Zoom


Inschrijven Bergen op Zoom en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Roosendaal. In Bergen op Zoom kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 


Neem contact met ons op!

Actief Werkt! Roosendaal
Nieuwe Markt 79
4701 AE  Roosendaal
0165 - 56 20 01
roosendaal@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.