Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Belfeld

Het eeuwenoude plaatsje Belfeld ligt in het noorden van Limburg. Het ligt in een regio waar mensen zich graag bezig houden met vernieuwen en innoveren. Ons uitzendbureau is er op zoek naar enthousiaste mensen met frisse ideeën. Je kan er werken in de logistiek, productie of een van de andere sectoren. Samen met ons uitzendbureau vind jij in Belfeld en omgeving de baan die je zoekt!

Werken in de buurt

Door de korte afstand tussen Belfeld en Venlo komt veel werkgelegenheid vanuit die stad naar Belfeld. Voornamelijk vanuit de logistiek is een grote vraag naar werknemers. Ons uitzendbureau speelt daar op in door opleidingen aan te bieden voor die sector.

Vacatures Belfeld

Ook in de productie, schoonmaak of zakelijke dienstverlening kun je aan de slag. Via ons uitzendbureau kun je bijvoorbeeld werken als administratief medewerker, chauffeur, belader, orderpicker of schoonmaker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Belfeld

Inschrijven Belfeld en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Belfeld en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.