Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Baarlo

Op steenworpafstand van Venlo ligt Baarlo. In deze omgeving is er vooral veel logistiek werk te vinden en ons uitzendbureau kan jou in deze regio dan ook perfect aan werk helpen! Woon je bijvoorbeeld liever iets verder weg van de grote stad, dan is de ligging van Baarlo ideaal. Maak een afspraak of kom snel langs ons uitzendbureau.

Werken in de buurt

Als uitzendbureau houden we rekening met de grote logistieke werkgelegenheid die vanuit Venlo komt. Zo bieden we onder andere opleidingen aan voor de logistieke sector. Daarnaast kijken we altijd naar wat jouw wensen zijn. Samen gaan we op zoek naar een baan bij een bedrijf in de buurt dat bij je past.

Vacatures Baarlo

Wil jij bijvoorbeeld werken als orderpicker, heftruckchauffeur, magazijn medewerker of belader? Of helpt ons uitzendbureau je meer met een baan als schoonmaker of administratief medewerker? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Baarlo

Inschrijven Baarlo en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Baarlo en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.