Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Axel

In Zeeuws-Vlaanderen vinden we de plaats Axel, dat met ruim achtduizend inwoners de achtste plaats van de provincie Zeeland is. van Zeeuws Vlaanderen staat bekend om haar mooie kust met daar aan natuurlijk verschillende horeca- en recreatiebedrijven. Ons uitzendbureau heeft dan ook voldoende werkgelegenheid in deze regio! Kom snel langs of maak een afspraak met ons uitzendbureau.

Werken in de buurt

We wachten niet af tot er een baan komt maar gaan actief op zoek naar een passende baan voor jou. In Axel kun je via ons uitzendbureau onder andere werken in de logistiek, productie en zorg. Er zijn ook mogelijkheden om interne opleidingen te volgen.

Vacatures Axel

Wil jij snel aan het werk in Axel of omgeving? Is een baan als magazijnmedewerker, schoonmaker of heftruckchauffeur iets voor jou? Bekijk welke functies in Axel er beschikbaar zijn via ons uitzendbureau. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Axel

Inschrijven Axel en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Axel en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0115-69 55 38 of stuur ons een mail.