Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Arcen

Aan de meest oostelijke Maasbocht ligt Arcen. Een van de kernen van de gemeente Venlo. Ons uitzendbureau heeft er een groot en snel groeiend werkaanbod. We zoeken mensen voor logistieke en technische functies, maar ook voor een baan in de schoonmaak of zakelijke dienstverlening kun je bij ons uitzendbureau terecht.

Werken in de buurt

Werken in Arcen en omgeving betekent werken in de vriendelijke Limburgse sfeer. Je kan aan de slag als schoonmaker, administratief medewerker, heftruckchauffeur of in een van de vele andere functies. Ons uitzendbureau biedt altijd een vacature aan die bij jou past.

Vacatures Arcen

Wil jij aan de slag in de logistiek maar ben je daar niet voor opgeleid? Ons uitzendbureau biedt interne opleidingen aan. Zo dagen wij jou uit jezelf te blijven ontwikkelen en die baan te vinden die je zoekt. Wil jij weten welke banen er in Arcen en omgeving vrij zijn? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Arcen

Inschrijven Arcen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Arcen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 077-321 00 33 of stuur ons een mail.