Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Amsterdam Zuidoost

Dit deel van Amsterdam is onlosmakelijk verbonden met een groot aantal evenementen dat in de stad georganiseerd wordt. Onder andere deze evenementen brengen veel bedrijvigheid met zich mee. Daarom is ons uitzendbureau op zoek is naar mensen die in deze regio aan de slag willen. Breng een bezoek aan ons uitzendbureau en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.


Werken in de buurt

In deze regio is er vraag naar schoonmakers, productie- en magazijnmedewerkers. Maar ook in andere sectoren kun je altijd snel aan het werk in Amsterdam Zuid Oost en omgeving. We vinden het belangrijk dat ons uitzendbureau je niet alleen aan werk helpt maar ook zorgt dat je een baan vind bij een bedrijf dat bij je past.

Vacatures Amsterdam Zuid Oost

We hebben een enorm gevarieerd aanbod van banen in deze regio. Wil jij aan de slag als chauffeur of orderpicker? Of is een baan in het magazijn meer iets wat jij zoekt? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Amsterdam Zuid Oost


Inschrijven Amsterdam Zuid Oost en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Hoofddorp. In Amsterdam kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op!

Actief Werkt! Hoofddorp
Concourslaan 6
2132 DK  Hoofddorp
023 - 55 40 100
hoofddorp@actiefwerkt.nl