Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Amsterdam

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Amsterdam staat bekend als multiculturele omgeving met een grote diversiteit aan mensen. Het stadsdeel is de laatste jaren ook op economisch gebied enorm in opkomst. Daarom zoekt ons uitzendbureau enthousiaste mensen die graag in deze omgeving aan het werk willen. We hebben er een ruim aanbod aan vacatures in de productie en industrie. Kom eens langs bij ons uitzendbureau en ontdek welke baan er voor jou klaarligt.

Werken in de buurt

Net als in andere steden zijn wij ook in Amsterdam en omgeving in meerdere sectoren actief. Daarnaast zoeken wij actief naar het bedrijf en de baan die aansluiten op jouw wensen. Zo vind jij samen met ons uitzendbureau altijd een baan in de buurt die bij je past.

Vacatures Amsterdam

Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur of is het magazijnwerk je op het lijf geschreven? Ons uitzendbureau heeft een breed aanbod aan functies waarop je kunt solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Amsterdam

Inschrijven Amsterdam en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Amsterdam en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 023-554 01 00 of stuur ons een mail.

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.