Menu

Uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je dagelijks nieuwe vacatures. Dus ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom langs bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn of schrijf je online in.

Vacatures in Alphen a/d Rijn

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 53
2406 GD Alphen aan den Rijn

0172-251055
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn helpt je naar droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je tientallen vacatures uit de omgeving en helpt dagelijks vele mensen aan een andere baan. Werk in de productie of logistieke sector is er bijvoorbeeld altijd wel te vinden.

We helpen je aan een baan waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat. Zodra we weten wat jouw wensen en doelen zijn, gaan we voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Kom bij ons langs of schrijf je online in!

Bekijk onze top vacatures in Alphen aan den Rijn

Logistiek medewerker

Als shopservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor de logistieke processen. De bevoorrading en de uitstraling van de winkels op Schiphol worden jouw specialisme.

Andere taken van deze functie zijn:

 • Het netjes houden van de winkels;
 • Bestellen testers;
 • Verwerken van inkomende mail. 

Bekijk vacature
Autotechnicus

Ben jij een gedreven monteur met een passie voor het sleutelen aan de nieuwste elektrische en mechanische bedrijfswagens? Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om te werken met state of the art voertuigen, waaronder de indrukwekkende Škoda Enyaq iV of een mooie Audi A5 sportback!

Bekijk vacature
Servicemonteur

Voor een internationale groothandel zijn wij opzoek naar meerdere servicemonteurs verdeelt over de regio's West-, Midden- en Zuid-Nederland. De standplaats is Alphen aan den Rijn.

In de functie van servicemonteur ga je zelfstandig langs bij klanten en verleen je op locatie gepaste services, zoals het installeren van apparatuur, het oplossen van sotringen, maar ook het geven van adviesen aan klanten denkend aan hoe ze de gebruiksduur kunnen verlengen. 
Voordat je zelfstandig de weg op gaat, dien je het inwerktraject te doorlopen. In deze periode leer je de producten kennen, maar uiteraard ook het bedrijf! Dit alles leer je on the job door samen met een collega op pad, zodat je alle ins en outs aangeleerd krijgt. 

Andere werkzaamheden in deze functie zijn:

 • Klanten wijzen op de juiste gebruikswijze van een product;
 • Advies geven over eventuele vervangingsmogelijkheden;
 • Attenderen op onderhoudsproducten, servicecontracten en accessoires;
 • Uitgevoerde werkzaamheden systematisch verwerken;
 • Je gaat niet weg voordat een klant tevreden is.

Het betreft een fulltime functie, waarbij je uiteindelijk zelfstandig aan het werk gaat in de regio rondom jouw woonplaats. 
Voor deze functie zal er tijdens diensturen een bestelbus voor je klaarstaan, zodat je met de juiste uitrusting en benodigdheden naar de klanten kan.

Om ervoor te zorgen dat de productkennis up-to-date blijft worden er met regelmaat trainingen gegeven in hun eigen opleidingscentrum. 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Actief Werkt biedt verschillende type banen aan, gericht op de uren en periodes van beschikbaarheid. Maar een keuze uit de volgende opties en bekijken de vacatures.

 • Fulltimebaan: wanneer je 36 of 40 uur per week beschikbaar bent, kun je een kijkje nemen tussen de vacatures voor een fulltime functie.
 • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar onze parttime vacatures.
 • Tijdelijke baan: voor als je op zoek bent naar een vakantiebaan of een baan om een periode te overbruggen.
 • Vaste baan: indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent voor een full- of parttimebaan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Kom je uit Alphen aan den Rijn of omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar de vacatures in en rondom Alphen aan den Rijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het vinden van de baan die bij jouw ambities past? Schrijf je dan direct online in en laat ons weten in welke richting je zoekt en wat je wensen voor een nieuwe baan zijn. We zoeken graag met je mee naar een baan waar jij blij van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

Bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn willen we weten wat jou motiveert in een baan, oftewel waar jij blij en enthousiast van wordt. Op grond daarvan gaan wij op zoek naar een vacature die daarop aansluit.

Wanneer we een vacature hebben gevonden, stellen we je graag voor aan de bijbehorende werkgever. Heb je op dit moment nog niet de juiste papieren voor de voorgestelde functie? Mogelijk mag je op onze kosten het benodigde certificaat of diploma halen via onze Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Arbeidsmarkt van Alphen is sterk gegroeid

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Alphen aan den Rijn ligt in het Groene hart tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De stad heeft een rijke geschiedenis.

In de Romeinse tijd werd er al volop handel gedreven. In de jaren vijftig is Alphen aan den Rijn sterk gegroeid. Langs de rivier de Rijn draaien fabrieken op volle toeren. Er zijn daarna ook nog veel bedrijven bijgekomen en daardoor is er veel werk te vinden in de productie en logistieke sector.

 

Uitzendbureau Alphen a/d Rijn lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.