Menu

Uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je dagelijks nieuwe vacatures. Dus ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom langs bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn of schrijf je online in.

Vacatures in Alphen a/d Rijn

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 53
2406 GD Alphen aan den Rijn

0172-251055
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn helpt je naar droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je tientallen vacatures uit de omgeving en helpt dagelijks vele mensen aan een andere baan. Werk in de productie of logistieke sector is er bijvoorbeeld altijd wel te vinden.

We helpen je aan een baan waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat. Zodra we weten wat jouw wensen en doelen zijn, gaan we voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Kom bij ons langs of schrijf je online in!

Bekijk onze top vacatures in Alphen aan den Rijn

Productiemedewerker

Wil jij bijdragen aan het maken van prachtige lampenkappen? Wij zoeken een productiemedewerker voor onze opdrachtgever in Noordwijk.

Jouw taken omvatten onder andere:

 • Materialen uit het magazijn halen en zorgen voor een ordelijke opslag.
 • Het inlijmen van lampenkappen, variërend in stof en formaat.
 • Het monteren van het frame en het bevestigen van de stof rondom de ring.
 • Het gereedmaken van de lampenkappen voor verpakking.

Bekijk vacature
Administratief medewerker

Als Sales Support Medewerker kom je terecht in een dynamisch en enthousiast team, waar jouw inzet het verschil maakt. Jouw taken zijn essentieel voor een soepele gang van zaken binnen ons commerciële proces. Je bent de spil tussen onze klanten en ons verkoopteam, waarbij je verantwoordelijk bent voor orderverwerking, offertebeheer, klantadvies en ondersteuning van onze Account Managers. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een stimulerende omgeving, waar teamspirit en klantgerichtheid centraal staan.

Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Het verstrekken van telefonisch advies aan klanten;
 • Beantwoorden van vragen via de chatbox;
 • Opstellen van offertes en de opvolging hiervan verzorgen;
 • Verwerken van nieuwe orders en de daarbij behorende administratieve taken;
 • Zorgdragen voor de documentatie;
 • Ondersteuning bieden aan Account Managers en de Technische Dienst bij commerciële taken;
 • Deelnemen aan beurzen en dealerdagen.

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker

Ben jij een logistiek medewerker met technische kennis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende rol? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou! 
Je bent bereid om op de locaties in Amsterdam en Kaag, en soms Monnickendam, te werken en hiervoor zoeken wij per direct een logistiek medewerker voor 24 tot 32 uur per week.

Het is voor een project dat loopt tot mei/juni 2025, maar mocht het van beide kanten positief zijn kan de opdracht verlengd worden of zelfs dat je indienst treed bij onze opdrachtgever.

In de functie ben je verantwoordelijk voor:

 • Ontvangst en uitgifte van goederen;
 • Lichte administratieve taken, voornamelijk voorraadbeheer en registratie;
 • Sorteren en klaarleggen van materialen voor monteurs.

Technische kennis is belangrijk voor deze rol, zodat je de materialen goed kunt beheren en sorteren. Hoewel de werkzaamheden soms fysiek zwaar kunnen zijn, zijn er altijd hulpmiddelen beschikbaar om je te ondersteunen.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Actief Werkt biedt verschillende type banen aan, gericht op de uren en periodes van beschikbaarheid. Maar een keuze uit de volgende opties en bekijken de vacatures.

 • Fulltimebaan: wanneer je 36 of 40 uur per week beschikbaar bent, kun je een kijkje nemen tussen de vacatures voor een fulltime functie.
 • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar onze parttime vacatures.
 • Tijdelijke baan: voor als je op zoek bent naar een vakantiebaan of een baan om een periode te overbruggen.
 • Vaste baan: indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent voor een full- of parttimebaan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Kom je uit Alphen aan den Rijn of omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar de vacatures in en rondom Alphen aan den Rijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het vinden van de baan die bij jouw ambities past? Schrijf je dan direct online in en laat ons weten in welke richting je zoekt en wat je wensen voor een nieuwe baan zijn. We zoeken graag met je mee naar een baan waar jij blij van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

Bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn willen we weten wat jou motiveert in een baan, oftewel waar jij blij en enthousiast van wordt. Op grond daarvan gaan wij op zoek naar een vacature die daarop aansluit.

Wanneer we een vacature hebben gevonden, stellen we je graag voor aan de bijbehorende werkgever. Heb je op dit moment nog niet de juiste papieren voor de voorgestelde functie? Mogelijk mag je op onze kosten het benodigde certificaat of diploma halen via onze Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Arbeidsmarkt van Alphen is sterk gegroeid

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Alphen aan den Rijn ligt in het Groene hart tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De stad heeft een rijke geschiedenis.

In de Romeinse tijd werd er al volop handel gedreven. In de jaren vijftig is Alphen aan den Rijn sterk gegroeid. Langs de rivier de Rijn draaien fabrieken op volle toeren. Er zijn daarna ook nog veel bedrijven bijgekomen en daardoor is er veel werk te vinden in de productie en logistieke sector.

 

Uitzendbureau Alphen a/d Rijn lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.