Menu

Uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je dagelijks nieuwe vacatures. Dus ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom langs bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn of schrijf je online in.

Vacatures in Alphen a/d Rijn

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 53
2406 GD Alphen aan den Rijn

0172-251055
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn helpt je naar droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je tientallen vacatures uit de omgeving en helpt dagelijks vele mensen aan een andere baan. Werk in de productie of logistieke sector is er bijvoorbeeld altijd wel te vinden.

We helpen je aan een baan waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat. Zodra we weten wat jouw wensen en doelen zijn, gaan we voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Kom bij ons langs of schrijf je online in!

Bekijk onze top vacatures in Alphen aan den Rijn

Schilder of leerlingschilder

Voor een groeiend bedrijf in Alphen aan den Rijn, zijn wij op zoek naar een schilder voor de regio Alphen aan den Rijn, Leiden en Hoofddorp.

Ben jij een schilder met ervaring en ken jij alle fijne kneepjes van het vak? Of heb je affiniteit en wil je het schildersvak graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De eerste periode krijg je goede begeleiding van een ervaren schilder en ga je samen naar de klus toe. Na deze periode ga je zelfstandig op weg naar klussen. Het betreft zowel schilderwerk binnenshuis als buitenshuis. Je gaat aan slag op diverse projecten, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Bekijk vacature
Coördinator Spare Parts

Ben jij communicatief sterk en werk je nauwkeurig? Heb je ook nog eens een klantgerichte instelling? Dan is dit misschien wel de baan waar jij naar op zoek bent!

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een coördinator spare parts. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren van een snelle en efficiënte afhandeling van de aanvraag van spare parts in binnen- en buitenland. Zo hou je je bezig met de inkoop en verkoop en zorg je voor een zo optimaal mogelijk werkproces.

Wat ga je doen:

  • Relatiebeheer met klanten en leveranciers
  • Voorraadbeheer van spare parts
  • Contractmanagement met vervoerders
  • Klachtenafhandeling
  • Begeleiden van de werkzaamheden van de magazijnbeheerder samen met servicemanager
  • Behandelen van technische vragen van klanten en service engineers

Bekijk vacature
Vochttechnicus

Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van installeren en onderhouden van ontvochtiging-installaties en systemen? Heb jij enige technische kennis en ben jij bovenal gemotiveerd om aan het werk te gaan? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een Vochttechnicus. De locatie waar je veelal zal werken is Amsterdam.

Je houdt je bezig met het vervoeren, plaatsen en installeren van apparatuur. Je doet dit op de locatie van de klant, dus je rijdt vanuit huis direct naar de klant toe, dit doe je in de bus die je krijgt van onze opdrachtgever. Je voert metingen uit en maakt aan de hand daarvan een rapport op. Wanneer de apparatuur nog goed bruikbaar is, zal je dit uiteraard niet hoeven te vervangen.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Actief Werkt biedt verschillende type banen aan, gericht op de uren en periodes van beschikbaarheid. Maar een keuze uit de volgende opties en bekijken de vacatures.

  • Fulltimebaan: wanneer je 36 of 40 uur per week beschikbaar bent, kun je een kijkje nemen tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar onze parttime vacatures.
  • Tijdelijke baan: voor als je op zoek bent naar een vakantiebaan of een baan om een periode te overbruggen.
  • Vaste baan: indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent voor een full- of parttimebaan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Kom je uit Alphen aan den Rijn of omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar de vacatures in en rondom Alphen aan den Rijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het vinden van de baan die bij jouw ambities past? Schrijf je dan direct online in en laat ons weten in welke richting je zoekt en wat je wensen voor een nieuwe baan zijn. We zoeken graag met je mee naar een baan waar jij blij van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

Bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn willen we weten wat jou motiveert in een baan, oftewel waar jij blij en enthousiast van wordt. Op grond daarvan gaan wij op zoek naar een vacature die daarop aansluit.

Wanneer we een vacature hebben gevonden, stellen we je graag voor aan de bijbehorende werkgever. Heb je op dit moment nog niet de juiste papieren voor de voorgestelde functie? Mogelijk mag je op onze kosten het benodigde certificaat of diploma halen via onze Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Arbeidsmarkt van Alphen is sterk gegroeid

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Alphen aan den Rijn ligt in het Groene hart tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De stad heeft een rijke geschiedenis.

In de Romeinse tijd werd er al volop handel gedreven. In de jaren vijftig is Alphen aan den Rijn sterk gegroeid. Langs de rivier de Rijn draaien fabrieken op volle toeren. Er zijn daarna ook nog veel bedrijven bijgekomen en daardoor is er veel werk te vinden in de productie en logistieke sector.

 

Uitzendbureau Alphen a/d Rijn lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.