Menu

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ben jij op zoek naar een persoonlijk uitzendbureau dat van aanpakken weet? En dat ook nog eens bij jou in de buurt zit? Uitzendbureau Actief Werkt! is te vinden in Alphen aan den Rijn. Wij bieden talloze banen aan bij jou in de omgeving. Bekijk hier alle vacatures in de buurt van Alphen aan den Rijn en vind de baan die bij je past.

 

Vacatures Alpen a/d Rijn

Vacatures in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn ligt precies midden in de Randstad. Deze centrale ligging brengt veel woon-, werk- en transportverkeer met zich mee en dus is er veel bedrijvigheid. Daarom heeft ons uitzendbureau in Alphen aan de Rijn en omgeving altijd vacatures. Er is een ruim aanbod aan banen in de logistieke sector en de productiesector. Kom daarom gerust eens langs bij ons uitzendbureau op Baronie 54 en ontdek de mogelijkheden.

Actief Werkt Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Werken in jouw omgeving

Doordat wij goede banden hebben met onze klanten, is ons werkaanbod bij jou in de buurt stabiel en groot. Via ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn ben jij snel weer aan het werk. Heb jij speciale wensen of wil je bijvoorbeeld doorgroeien in de logistieke sector? Dan krijg jij unieke kansen voor vakgerichte opleidingen. Verder gaan wij actief op zoek naar de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers, zodat jij helemaal op je plek bent. 

Altijd een baan bij jou in de buurt 

Zoek jij een fulltime of parttime baan als planner, administratief medewerker, orderpicker, chauffeur of schoonmaker? Via ons uitzendbureau vind je naast deze functies ook vele andere waarop je kan solliciteren. De branches waarop wij ons richten zijn enorm uiteenlopend, waardoor er voor ieder wat wils is. Er altijd een baan bij jou in de buurt. Ons meest recente aanbod van vacatures in Alphen aan den Rijn kun je online vinden, maar je kunt ook langskomen in ons pand. 

Bekijk de vacatures

Actief Werkt Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Neem contact met ons op! 

Wil je langskomen bij ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn? Je bent van harte welkom in ons pand. Voor het maken van een afspraak kun je het best even contact met ons opnemen. We hebben namelijk aangepaste openingstijden, dus zo voorkomen we dat je aan een gesloten deur staat. We horen graag van je!

Maak een afspraak en kom langs

Voor opdrachtgevers rondom Alphen aan den Rijn

Actief Werkt! is het perfecte uitzendbureau voor opdrachtgevers in en rondom Alphen aan den Rijn. Wij selecteren onze flexkrachten precies op de wensen van onze opdrachtgevers. Zo vinden wij de beste match tussen het bedrijf in de flexkracht. Heb je interesse om de vacatures van jouw bedrijf bij ons uitzendbureau uit te zetten? Neem dan contact met ons op en plaats een vacature bij Actief Werkt!

Contactgegevens

Bezoekadres
Hooftstraat 53
2406 GD Alphen a/d Rijn

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur

Telefoon: 0172-251055
Email: alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl  

Ons team

Laura Schutte
Sales Intercedent

Michelle de Prie
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.