Menu

Uitzendbureau in Alphen a/d Rijn

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je dagelijks nieuwe vacatures. Dus ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom langs bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn of schrijf je online in.

Vacatures in Alphen a/d Rijn

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 53
2406 GD Alphen a/d Rijn

0172 251055
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn helpt je naar droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je tientallen vacatures uit de omgeving en helpt dagelijks vele mensen aan een andere baan. Werk in de productie of logistieke sector is er bijvoorbeeld altijd wel te vinden.

We helpen je aan een baan waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat. Zodra we weten wat jouw wensen en doelen zijn, gaan we voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Kom bij ons langs of schrijf je online in!

Bekijk onze top vacatures in Alphen a/d Rijn

Elektromonteur

Heb jij altijd al in de elektrotechniek willen werken ? Heb jij jouw opleiding richting de elektrotechniek niet af kunnen ronden en wil je toch aan de slag als elektromonteur ? Of heb jij een totaal andere opleiding gevolgd maar ben je er achter gekomen dat de techniek jouw passie is ? Dan hebben wij wellicht de geschikte baan voor jou! Wij hebben het bedrijf leren kennen als een leuk en warm bedrijf die jouw kwaliteiten belangrijk vindt en deze binnen het bedrijf verder wil ontwikkelen. Hierin wordt je dan ook meegenomen in een opleidingstraject. Jouw werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit het aanbrengen van totaalinstallaties bij nieuwbouw of bestaande huizen, het installeren van brandveiligheid en camerabewaking en nog veel meer!

Bekijk vacature
Betoncontroleur

Vind jij kwaliteit belangrijk en werk je graag in de betonindustrie? Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een informeel, collegiaal bedrijf voor langere tijd? Word betoncontroleur via Actief Werkt! In jouw nieuwe baan ben je verantwoordelijk voor het gehele controleproces van de betonnen vloerplaten. Geen betonplaat vertrekt dagelijks, de productiehal zonder jouw goedkeuring. Door jouw opgedane kwaliteitskennis weet jij de veiligheid, kwaliteit en afwerking te waarborgen. Naast het controleren, werk je mee in de productie. Zo help je, je andere collega’s met bijvoorbeeld: schoonmaken, markeringen aanbrengen of het ponsen van de betonnen vloerplaat. In een hecht team werk je dagelijks in tweeploegen dienst aan het succesvol produceren van betonnen vloerplaten.

Bekijk vacature
Bovenloopkraanmachinist

Hé jij daar! Krijg jij een kick van het werken met een bovenloopkraan? Heb jij onlangs jouw certificaat gehaald? Wacht dan niet langer en neem snel contact met mij op! Wij hebben nu dé baan voor jou!

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Actief Werkt biedt verschillende type banen aan, gericht op de uren en periodes van beschikbaarheid. Maar een keuze uit de volgende opties en bekijken de vacatures.

  • Fulltimebaan: wanneer je 36 of 40 uur per week beschikbaar bent, kun je een kijkje nemen tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar onze parttime vacatures.
  • Tijdelijke baan: voor als je op zoek bent naar een vakantiebaan of een baan om een periode te overbruggen.
  • Vaste baan: indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent voor een full- of parttimebaan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Kom je uit Alphen aan den Rijn of omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar de vacatures in en rondom Alphen aan den Rijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het vinden van de baan die bij jouw ambities past? Schrijf je dan direct online in en laat ons weten in welke richting je zoekt en wat je wensen voor een nieuwe baan zijn. We zoeken graag met je mee naar een baan waar jij blij van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

Bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn willen we weten wat jou motiveert in een baan, oftewel waar jij blij en enthousiast van wordt. Op grond daarvan gaan wij op zoek naar een vacature die daarop aansluit.

Wanneer we een vacature hebben gevonden, stellen we je graag voor aan de bijbehorende werkgever. Heb je op dit moment nog niet de juiste papieren voor de voorgestelde functie? Mogelijk mag je op onze kosten het benodigde certificaat of diploma halen via onze Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Arbeidsmarkt van Alphen is sterk gegroeid

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Alphen aan den Rijn ligt in het Groene hart tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De stad heeft een rijke geschiedenis.

In de Romeinse tijd werd er al volop handel gedreven. In de jaren vijftig is Alphen aan den Rijn sterk gegroeid. Langs de rivier de Rijn draaien fabrieken op volle toeren. Er zijn daarna ook nog veel bedrijven bijgekomen en daardoor is er veel werk te vinden in de productie en logistieke sector.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Alphen a/d Rijn staat voor je klaar!

Laura Schutte
Sales Intercedent

Michelle de Prie
Intercedent