Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is in het precieze midden van de randstad gelegen. Deze centrale ligging brengt veel woon-, werken transportverkeer met zich mee en dus is er ook veel bedrijvigheid. Ons uitzendbureau heeft in Alphen aan de Rijn en omgeving altijd vacatures. Er is een ruim aanbod aan banen in de logistieke en productiesector. Kom naar ons uitzendbureau en vind de baan die bij je past.

Werken in de buurt

Doordat wij goede banden hebben met onze klanten, is ons werkaanbod stabiel en groot. Via ons uitzendbureau ben jij snel weer aan het werk. Wil jij doorgroeien in de logistieke sector? Dan krijg jij unieke kansen voor vak gerichte opleidingen.

Vacatures Alphen aan den Rijn

Zoek jij een baan als planner, administratief medewerker, orderpicker, chauffeur, kraanmachinist? Via ons uitzendbureau vind je naast deze functies ook vele andere waarop je kan solliciteren. Er altijd een baan bij jou in de buurt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Alpen a/d Rijn

Inschrijven Alphen aan den Rijn en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 010-281 50 55 of stuur ons een mail.