Menu

Uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je dagelijks nieuwe vacatures. Dus ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom langs bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn of schrijf je online in.

Vacatures in Alphen a/d Rijn

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 53
2406 GD Alphen aan den Rijn

0172 251055
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn helpt je naar droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je tientallen vacatures uit de omgeving en helpt dagelijks vele mensen aan een andere baan. Werk in de productie of logistieke sector is er bijvoorbeeld altijd wel te vinden.

We helpen je aan een baan waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat. Zodra we weten wat jouw wensen en doelen zijn, gaan we voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Kom bij ons langs of schrijf je online in!

Bekijk onze top vacatures in Alphen aan den Rijn

Monteur

Ben jij geïnteresseerd in techniek en werk je graag met je handen? Zoek je een vaste baan met een interne opleiding? Vind je het leuk om op verschillende projecten door heel Nederland te werken? Lees dan snel verder! Wat ga je doen: Als (junior) monteur werk je samen met je collega's op verschillende projecten in Nederland. Je staat in contact met de klant en bekijkt, met behulp van een camera, de leidingen die moeten worden vernieuwd. Vervolgens reinig je de afvoerleidingen en kijk je weer met behulp van een camera of er schade is. Met een innovatief proces maak je vervolgens een nieuwe leiding binnen de bestaande leiding. Uiteraard wordt er volgens strikte afspraken en kwaliteitsnormen gewerkt. Je verzamelt 's ochtends op de locatie in Benthuizen en vertrekt vanaf daar met een collega naar de klus.

Bekijk vacature
Tussenjaar

Heb jij aankomend jaar een tussenjaar, ben je klaar met je studie? of heb je studie juist afgerond? Of heb je een andere reden waarom je per direct beschikbaar bent voor een tijdelijk/vaste en interessante uitdaging? En ben je op zoek naar een leuke baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij sociaal, enthousiast en gemotiveerd? en ben jij op zoek naar functies als: • Customer Service medewerker; • Callcenter medewerke; • Logistiek/ Magazijn of inpak medewerker. • Hoveniers assistent: • Medewerker kwekerij Lees dan snel verder.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker/ster inkomende goederen

Zoek jij een baan met verschillende werkzaamheden in de logistiek? Ben je per direct fulltime beschikbaar en beschik je over enige plantenkennis? Lees dan verder! Voor een internationaal import en export bedrijf in Boskoop zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker die wil werken als medewerker inkomende goederen. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: Medewerker inkomende goederen: - Het controleren op kwaliteit en aanmelden van de binnengekomen goederen, daarbij maak je onderscheid tussen producten voor vandaag en morgen - Inkomende karren controleren en de folie eraf halen - Bij kwaliteitsproblemen maak je een product kwaliteit rapport - Het binnen melden en registreren van de ingekomen logistieke middelen, hierbij hou je de hoeveelheid en de niet geruilde logistieke middelen bij ontvangst in de gaten - Je bent verantwoordelijk voor een correcte en overzichtelijke indeling van de verdeelbuffer - Verantwoordelijk voor de machines in de hal, het beheer van de afvalcontainer en de lege karren buffers - Je hebt contact met inkoop voor de aanvoertijden en de kwaliteit van de producten - Waar nodig het effectief inzetten van flexkrachten

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Actief Werkt biedt verschillende type banen aan, gericht op de uren en periodes van beschikbaarheid. Maar een keuze uit de volgende opties en bekijken de vacatures.

  • Fulltimebaan: wanneer je 36 of 40 uur per week beschikbaar bent, kun je een kijkje nemen tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar onze parttime vacatures.
  • Tijdelijke baan: voor als je op zoek bent naar een vakantiebaan of een baan om een periode te overbruggen.
  • Vaste baan: indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent voor een full- of parttimebaan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Kom je uit Alphen aan den Rijn of omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar de vacatures in en rondom Alphen aan den Rijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het vinden van de baan die bij jouw ambities past? Schrijf je dan direct online in en laat ons weten in welke richting je zoekt en wat je wensen voor een nieuwe baan zijn. We zoeken graag met je mee naar een baan waar jij blij van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

Bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn willen we weten wat jou motiveert in een baan, oftewel waar jij blij en enthousiast van wordt. Op grond daarvan gaan wij op zoek naar een vacature die daarop aansluit.

Wanneer we een vacature hebben gevonden, stellen we je graag voor aan de bijbehorende werkgever. Heb je op dit moment nog niet de juiste papieren voor de voorgestelde functie? Mogelijk mag je op onze kosten het benodigde certificaat of diploma halen via onze Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Arbeidsmarkt van Alphen is sterk gegroeid

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Alphen aan den Rijn ligt in het Groene hart tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De stad heeft een rijke geschiedenis.

In de Romeinse tijd werd er al volop handel gedreven. In de jaren vijftig is Alphen aan den Rijn sterk gegroeid. Langs de rivier de Rijn draaien fabrieken op volle toeren. Er zijn daarna ook nog veel bedrijven bijgekomen en daardoor is er veel werk te vinden in de productie en logistieke sector.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.