Menu

Uitzendbureau in Alphen aan den Rijn

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je dagelijks nieuwe vacatures. Dus ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom langs bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn of schrijf je online in.

Vacatures in Alphen a/d Rijn

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 53
2406 GD Alphen aan den Rijn

0172 251055
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Alphen aan den Rijn helpt je naar droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Alphen aan den Rijn biedt je tientallen vacatures uit de omgeving en helpt dagelijks vele mensen aan een andere baan. Werk in de productie of logistieke sector is er bijvoorbeeld altijd wel te vinden.

We helpen je aan een baan waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt en waar je met plezier naartoe gaat. Zodra we weten wat jouw wensen en doelen zijn, gaan we voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Kom bij ons langs of schrijf je online in!

Bekijk onze top vacatures in Alphen aan den Rijn

Medewerker servicedesk

Heb jij goede communicatieve vaardigheden? Staat klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel? Denk jij graag mee met klanten en barst jij van de energie? Dan is de functie van Medewerker servicedesk een leuke vacature voor jou! Als binnendienstmedewerker servicedesk beantwoordt je vragen van klanten vanuit heel het land. De klanten zijn vooral ondernemers en werkgevers uit de agrarische en groene sector die vragen hebben over veilig, gezond en vitaal werken. Je werkzaamheden bestaan vooral uit telefonische ondersteuning voor klanten en administratieve ondersteuning voor de diensten die de organisatie aanbiedt. Een kort overzicht van de diensten die de organisatie aanbiedt: wettelijke verplichte risico-inventarisatie en –evaluatie (RIE), werkplekonderzoek, preventief medisch onderzoek (PMO), verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid en cursussen. Je bespreekt met de klant of ze op de hoogte zijn van alle acties die nodig zijn voor de dienst die ze afnemen. Jij geeft de klant advies over de diensten en zorgt er zo voor dat de klant voldoet aan de wettelijke verplichtingen en hierdoor het voorkomen van boetes of een grotere kans op verzuim voor de werkgever. De functie is voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Bekijk vacature
Medewerker bereiding

Voor onze opdrachtgever in Ter Aar zijn we op zoek naar een medewerker bereiding. Als medewerker bereiding ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de siropen volgens benoemde processen en gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Je controleert zowel de ontvangen bulk goederen als het samengestelde eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het accuraat volgen van de juiste receptuur en het tijdig signaleren en communiceren van afwijkingen. Je bereidt de productie voor, je vult de tank bij met ingrediënten conform receptuur en je controleert het resultaat van de tank. Het bereiden van siroop vraagt de nodige fysieke inspanning aangezien veel ingrediënten in jerrycans en in zakken worden aangeleverd en verwerkt. De werkzaamheden worden in standaard dagdiensten van 06.00 tot 14.30 en 5.00 tot 14.30 uitgevoerd.

Bekijk vacature
Zonnepanelen legger

Ben jij handig en heb je ervaring met het leggen van zonnepanelen? Lees dan snel verder! In de functie van zonnepanelen legger ga je samen met een collega op pad naar een project. Eenmaal aangekomen bouw je de steiger op en bevestig je de stellage op het dak. Vervolgens plaats je de panelen en zorg je voor het klaarleggen van de bedrading. Je hoeft de panelen niet zelf aan te sluiten en in te stellen.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Actief Werkt biedt verschillende type banen aan, gericht op de uren en periodes van beschikbaarheid. Maar een keuze uit de volgende opties en bekijken de vacatures.

  • Fulltimebaan: wanneer je 36 of 40 uur per week beschikbaar bent, kun je een kijkje nemen tussen de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: ben je minder dan 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar onze parttime vacatures.
  • Tijdelijke baan: voor als je op zoek bent naar een vakantiebaan of een baan om een periode te overbruggen.
  • Vaste baan: indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent voor een full- of parttimebaan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Kom je uit Alphen aan den Rijn of omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar de vacatures in en rondom Alphen aan den Rijn.

Heb je advies of hulp nodig bij het vinden van de baan die bij jouw ambities past? Schrijf je dan direct online in en laat ons weten in welke richting je zoekt en wat je wensen voor een nieuwe baan zijn. We zoeken graag met je mee naar een baan waar jij blij van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

Bij uitzendbureau Alphen aan den Rijn willen we weten wat jou motiveert in een baan, oftewel waar jij blij en enthousiast van wordt. Op grond daarvan gaan wij op zoek naar een vacature die daarop aansluit.

Wanneer we een vacature hebben gevonden, stellen we je graag voor aan de bijbehorende werkgever. Heb je op dit moment nog niet de juiste papieren voor de voorgestelde functie? Mogelijk mag je op onze kosten het benodigde certificaat of diploma halen via onze Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Alpen aan den Rijn

Arbeidsmarkt van Alphen is sterk gegroeid

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Alphen aan den Rijn ligt in het Groene hart tussen grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De stad heeft een rijke geschiedenis.

In de Romeinse tijd werd er al volop handel gedreven. In de jaren vijftig is Alphen aan den Rijn sterk gegroeid. Langs de rivier de Rijn draaien fabrieken op volle toeren. Er zijn daarna ook nog veel bedrijven bijgekomen en daardoor is er veel werk te vinden in de productie en logistieke sector.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Alphen aan den Rijn staat voor je klaar!

Michelle de Prie
Intercedent

Juliette Polak
Manager