Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Alphen aan den Rijn

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Alphen aan den Rijn ligt precies midden in de Randstad. Deze centrale ligging brengt veel woon-werk- en transportverkeer met zich mee en dus is er ook veel bedrijvigheid. Ons uitzendbureau heeft in Alphen aan de Rijn en omgeving altijd vacatures. Er is een ruim aanbod aan banen in de logistieke - en productiesector. Kom naar ons uitzendbureau en vind de baan die bij je past.

Vacatures Alpen a/d Rijn

Vacatures Alphen aan den Rijn

Zoek jij een fulltime of parttime baan als planner, administratief medewerker, orderpicker, chauffeur of schoonmaker? Via ons uitzendbureau vind je naast deze functies ook vele andere waarop je kan solliciteren. Er altijd een baan bij jou in de buurt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Werken in de buurt

Doordat wij goede banden hebben met onze klanten, is ons werkaanbod stabiel en groot. Via ons uitzendbureau ben jij snel weer aan het werk. Wil jij doorgroeien in de logistieke sector? Dan krijg jij unieke kansen voor vakgerichte opleidingen. Verder gaan wij actief op zoek naar de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers.

Neem contact met ons op! 

Actief Werkt! Alphen aan den Rijn
Baronie 54
2024 XE Alphen aan den Rijn
alphenaandenrijn@actiefwerkt.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom vooral eens langs!

Voor opdrachtgevers rondom Alphen aan den Rijn

Actief Werkt! is het perfecte uitzendbureau voor opdrachtgevers in en rondom Alphen aan den Rijn. Wij zoeken de beste match tussen het bedrijf en de flexkracht. Wij selecteren onze flexkrachten precies op de wensen van onze opdrachtgevers. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en plaats een vacature bij Actief Werkt!

 

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.