Uitzendbureau Actief Werkt! in Alkmaar

Alkmaar is een van de grootste steden van Noord-Holland en staat bekend om haar wereldberoemde kaasmarkt. In de omgeving van deze stad is altijd veel werk. Ons uitzendbureau is daarom op zoek naar enthousiaste mensen die in deze omgeving aan de slag willen. Met name in de productie is er veel werk te vinden. Bezoek ons uitzendbureau en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Werken in de buurt

Wij willen jou zo snel mogelijk aan een baan helpen. Dat doen we door als uitzendbureau goed te luisteren naar jouw wensen. Daarna gaan we actief op zoek naar een baan die aansluit bij wat jij zoekt. Wil je doorgroeien? Dat kan, want wij bieden ook opleidingen aan.

Vacatures Alkmaar

Ons uitzendbureau heeft een groot aanbod aan functies. Zo kan je werken als declarant, orderpicker, administratief medewerker of heftruckchauffeur. Op deze, en tal van andere, banen in Alkmaar kan je bij ons solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Alkmaar

Inschrijven Alkmaar en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Alkmaar en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 023-554 01 00 of stuur ons een mail.