Menu

Uitzendbureau in Utrecht

Actief Student Utrecht

Kanaalweg 15-G
3526 KL Utrecht

030-2027020
utrecht@actiefstudent.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag   08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Wij zijn de kruiwagen voor jouw bijbaan

Bij Actief Student zijn wij er voor jou. Op een persoonlijke manier helpen wij jou bij het vinden van de leukste (bij)banen. Wat past bij jouw (flexibele) beschikbaarheid, zodat je dit goed kunt combineren met je drukke leven. Met ons divers werkaanbod moet dat zeker lukken. En we betalen je wekelijks uit, zodat je snel over je verdiende salaris beschikt.

Bekijk onze top vacatures in Utrecht

Projectmatig, parttime of fulltime werken via Actief Student

Bij ons kun je werken wanneer het jou uit komt. Zo kun je het bruisende studentenleven combineren met het opbouwen van werkervaring. En niet geheel onbelangrijk: geld verdienen. Van een keer een dagje werken tot fulltime startersbanen; we hebben altijd wel iets wat bij jouw wensen past

  • Op projectbasis: liever geen vastigheid? Ga dan op projectbasis aan de slag. Je ontvangt als eerste een update voor de openstaande diensten en kunt voor één of meer dagen op een opdracht werken.
  • Parttime functie: ideaal te combineren met je studie. Op oproepbasis bij dezelfde werkgever of als vaste bijbaan, al dan niet studie-gerelateerd.
  • Fulltime baan: voor een vast dienstverband of als tijdelijke opdracht  

Ben je student en wil je je een nieuwe (bij)baan? Bekijk onze openstaande vacatures. We hebben een divers werkaanbod in de klantenservice, logistiek, schoonmaak, retail, horeca of op festivals en events. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Bij ons is iedereen welkom

Bij ons werken veel studenten en young professionals omdat ons werkaanbod voor deze groep veelal erg aantrekkelijk is. Dat betekent echter niet dat wij ons enkel op deze leeftijdsgroep richten. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht opleidingsachtergrond en leeftijd. Vertel ons wat u zoekt en wij helpen u om de juiste baan te vinden.

Actief Student Utrecht bemiddelt landelijk

We zijn gevestigd in Utrecht, maar bemiddelen voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Actief student

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.