Menu

Uitzendbureau in Utrecht

Actief Student Utrecht

Kanaalweg 15-G
3526 KL Utrecht

030-2027020
utrecht@actiefstudent.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag    08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Wij zijn de kruiwagen voor jouw bijbaan

Bij Actief Student zijn wij er voor jou. Op een persoonlijke manier helpen wij jou bij het vinden van de leukste (bij)banen. Wat past bij jouw (flexibele) beschikbaarheid, zodat je dit goed kunt combineren met je drukke leven. Met ons divers werkaanbod moet dat zeker lukken. En we betalen je wekelijks uit, zodat je snel over je verdiende salaris beschikt.

Bekijk onze top vacatures in Utrecht

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten in de bronbemaling. Geen dag is hetzelfde in deze functie, dit is wat deze functie uitdagend maakt maar ook zeer dynamisch. De standplaats van de jouw functie als werkvoorbereider bevindt zich in Utrecht.


Je takenpakket

  • De inzet van materiaal en personeel
  • Contact met de opdrachtgever
  • Het opstellen van werkplannen en bemalingsplannen
  • Het aanvragen van vergunningen

Bekijk vacature
Aanpakker

Voor een bedrijfsverhuizing zoeken wij voor een Amersfoorts bedrijf aanpakkers.

Als aanpakker help jij de opdrachtgever met het intern verhuizen en inrichten van een nieuwe bedrijfshal. Je kunt 40 uur per week aan het werk in Amersfoort.


Bekijk vacature
Leerling monteur

Heb jij twee rechterhanden en ben jij gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leerling monteur! Als leerling monteur wordt jij opgeleid tot montagemedewerker in de buitendienst. Dagelijks ga jij samen met de chef monteur op pad om aan de slag te gaan bij één van de projecten in het land. Jullie gaan hier vanaf één maand tot een half jaar aan de slag met montagewerkzaamheden. De duur van ieder project verschilt, dit is afhankelijk van het type en de grootte van het project. De chef monteur neemt jou mee in de werkzaamheden. Je wordt goed begeleid en leert de kneepjes van het vak, zodat je uiteindelijk zelfstandig op pad kan. Jouw werkdag start om 7:00 uur op locatie en eindigt rond 15:45 uur.

Heb jij nog geen relevante werkervaring opgedaan en ook geen relevante studie afgerond? Dat is geen enkel probleem! Indien jij interesse hebt om in de techniek aan de slag te gaan én je gemotiveerd bent, dan komen wij graag met je in contact. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is het van belang dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Indien je deze nog niet behaald hebt, dan is het belangrijk dat je bereid bent om deze voorafgaand aan het werk te behalen via een één daagse cursus.

Bekijk vacature

Projectmatig, parttime of fulltime werken via Actief Student

Bij ons kun je werken wanneer het jou uit komt. Zo kun je het bruisende studentenleven combineren met het opbouwen van werkervaring. En niet geheel onbelangrijk: geld verdienen. Van een keer een dagje werken tot fulltime startersbanen; we hebben altijd wel iets wat bij jouw wensen past

  • Op projectbasis: liever geen vastigheid? Ga dan op projectbasis aan de slag. Je ontvangt als eerste een update voor de openstaande diensten en kunt voor één of meer dagen op een opdracht werken.
  • Parttime functie: ideaal te combineren met je studie. Op oproepbasis bij dezelfde werkgever of als vaste bijbaan, al dan niet studie-gerelateerd.
  • Fulltime baan: voor een vast dienstverband of als tijdelijke opdracht  

Ben je student en wil je je een nieuwe (bij)baan? Bekijk onze openstaande vacatures. We hebben een divers werkaanbod in de klantenservice, logistiek, schoonmaak, retail, horeca of op festivals en events. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Bij ons is iedereen welkom

Bij ons werken veel studenten en young professionals omdat ons werkaanbod voor deze groep veelal erg aantrekkelijk is. Dat betekent echter niet dat wij ons enkel op deze leeftijdsgroep richten. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht opleidingsachtergrond en leeftijd. Vertel ons wat u zoekt en wij helpen u om de juiste baan te vinden.

Actief Student Utrecht bemiddelt landelijk

We zijn gevestigd in Utrecht, maar bemiddelen voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Actief student

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.