Menu

Wie wordt de volgende Superkracht?

Ieder jaar gaan we samen op zoek naar de beste uitzendkracht: de Superkracht van het jaar. Vorig jaar werd Jordy Hommelberg de beste Superkracht van 2019. En naast deze topper zijn er de afgelopen 3 jaren zo’n 160 flexcollega's van Actief Werkt! die uitgeroepen werden tot Superkracht. 

Waarom organiseren we deze verkiezing?

We frissen je geheugen even op. Via Actief Werkt! zijn elke dag meer dan 6.000 flexcollega’s aan het werk. Als we naar Nederland kijken; ons land telt bijna twee miljoen mensen met een flexibel arbeidscontract. We vinden het belangrijk dat flexkrachten en het werk dat zij verzetten, in positief daglicht staan!

Actief Werkt! vindt dat uitzendkrachten voor deze bijdrage de waardering moeten krijgen die ze verdienen en organiseert daarom voor de vierde jaar op een rij de landelijke verkiezing voor de beste uitzendkracht van het jaar.

Hoe ziet deze verkiezing eruit?

We gaan onze flexcollega's op de werkvloer verrassen. Op iedere locatie van Actief Werkt! wordt er een Superkracht genomineerd. Wanneer maak je kans om Superkracht te worden? Als je je positief onderscheidt. Dat kan zijn omdat je goed werk levert, maar vaker omdat je zorgt voor een lach op de gezichten van je collega's, altijd een helpende hand biedt of omdat ze op je kunnen bouwen. Over dat verrassen vertellen we verder niet zoveel. Dan is het geen verrassing meer. Als Superkracht ding je vervolgens mee naar de titel Beste Superkracht van het jaar. 

Aan wie gaat Superkracht Jordy de titel overdragen?

Jordy heeft een jaar lang met trots de titel als Superkacht van het jaar mogen dragen. Het is tijd om deze eer over te dragen. Vanwege de aangescherpte corona maatregelen hebben we besloten de Superkracht verkiezing uit te stellen tot het voorjaar in 2021. We willen onze flexkrachten graag persoonlijk op de werkvloer verrassen. Met alle aandacht die daarbij hoort. Dat is niet mogelijk gezien de huidige situatie, dus daarom vragen we jullie nog even geduld te hebben.

Even een terugblik op...

Superkracht 2019: Jordy Hommelberg


Superkracht 2018: Yassine Boumedian


Superkracht 2017: Amine Mancour Billah