Stagiair(e) Breda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en meewerkende Stagiair(e). Maar niet zomaar één. We zoeken een stagiair(e) met een frisse blik en vol energie!

Wat je doet
Iedere dag is anders. De uitzendbranche is dynamisch en ontwikkelingen gaan ontzettend snel. Je krijgt de kans om volledig mee te werken en zo veel ervaring op te doen binnen de uitzendwereld. Jouw taken variëren van het maken van personeelsplanningen tot het opstellen van contracten voor onze flexcollega’s. Je hebt veel contact met (potentiële) kandidaten en schakelt met onze opdrachtgevers. Een afwisselende rol waarbij snel kunnen schakelen en een goede communicatie essentieel is!

Zoek je een stage waarin je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en waarin je veel kunt leren? Ben jij die nieuwsgierige aanpakker en wil je graag ervaring op gaan doen in de praktijk?
Bij Actief Werkt! krijg je deze kans. Je werkt in een dynamische omgeving en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid. Natuurlijk zijn er altijd je collega’s waar je op kunt terugvallen. Je wordt begeleid door één van de vaste medewerkers op het hoofdkantoor.

Wij zoeken een stagiaire die 5 dagen per week op ons Hoofdkantoor te Breda mee kan werken. Daarnaast is er ruimte voor het maken van een opdracht of schrijven van een scriptie. We denken hier graag over mee!

Wie je bent

  • Je volgt een MBO niveau 4 of HBO-opleiding richting communicatie, managementondersteuning, commercie of HR;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een aanpakker en durft een gesprek aan te gaan;
  • Je hebt doorzettingsvermogen, werkt accuraat en kan zelfstandig werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar om mee te werken.


Wat Actief Werkt! biedt
Actief Werkt! staat open voor jouw mening en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. We bieden je alle mogelijkheid een kijkje in de keuken van een uitzendbureau te nemen. We bieden een uitdagende stageomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding.

Interesse?
Is deze stage jou op het lijf geschreven en hebben we je enthousiast gemaakt? Voor meer informatie, kan je contact opnemen met het hoofdkantoor te Breda (076-5302060). Gelijk solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar Lucastekronnie@actiefwerkt.nl

Let op! Deze functie bevat géén arbeidsovereenkomst, maar een stageovereenkomst.