Menu

Ons verhaal

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming en daarmee een van de snelst groeiende uitzendbureaus. De Actief Group heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in NederlandBelgiëDuitsland en Oostenrijk.

Breed aanbod aan diensten

We hebben een breed aanbod aan diensten. Het traditionele aanbod van uitzenden hebben we aangevuld met inhouse services en werving & selectie. Onze flexcollega's zijn echte doeners. Met mensen met een opleiding tot en met MBO+ niveau.

We zijn specialist in diverse segmenten, zoals schoonmaak, productie, logistiek en transport, bouw, installatietechniek, groen, Infra, schilders, metaaloverheid, techniek, administratie, offshore en afval en recycling. Kennis van meerdere segmenten maakt originele oplossingen mogelijk. Onze opdrachtgevers herkennen ons als branchegenoot in de regio. We snappen de behoeften van onze opdrachtgevers en zetten flexibele arbeid en onze kennis over de arbeidsmarkt in om doelen te bereiken.

De kracht van Actief Werkt

In een wereld vol met digitale ontwikkelingen en kansen, blijft in de uitzendbranche de menselijke maat het verschil maken. In de kern is ons werk namelijk mensenwerk. Het is onze cultuur wat ons uniek maakt en wat onze concurrenten niet kunnen kopiëren. Een organisatie is zo goed als haar mensen. Wij geloven in onze mensen. Het is onze voornaamste taak om ervoor te zorgen dat al onze mensen maar ook onze flexcollega’s met plezier hun dagelijkse werk kunnen verrichten. 

Persoonlijk uitzendbureau

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en collega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen. Niet voor niets noemen wij onze flexkrachten ook wel flexcollega’s. 

Ieder jaar organiseren we een landelijke verkiezing voor de beste uitzendkracht van het jaar om onze flexcollega's in het zonnetje te zetten. Op iedere vestiging van Actief Werkt wordt er een superkracht genomineerd en persoonlijk verrast op de werkvloer.


Dichtbij opdrachtgevers en flexcollega's

Mensen zijn ons werk. Dat begint met oprechte aandacht. Voor elkaar. Daarom staan we dichtbij onze opdrachtgevers en flexcollega’s. Met vestigingen in de buurt of intern bij onze klant. Wij kennen iedereen persoonlijk, spreken de taal van onze flexcollega’s en weten wat hen beweegt. Dit maakt de samenwerking persoonlijker en onze resultaten beter. Met elkaar krijgen we het voor elkaar. 

Doen wat we beloven

Wij zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Met beide benen op de grond en handen uit de mouwen. Wij zijn betrokken en zetten net een stapje extra. Wij komen onze beloftes na. Wij denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers. Dat betekent een actieve, ondernemende houding met ruimte voor persoonlijke inbreng. Hier staan we voor, zo maken we het waar.

Onze maatschappelijke rol

Uitzenden is meer dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij hebben als werkgever een belangrijke sociale en maatschappelijke rol. Goed werkgeverschap noemen we dat. Niet alleen voor onze eigen mensen, maar ook voor onze flexcollega’s. 

Dit betekent dat we elke dag het beste in mensen naar boven willen halen. We willen dat iedereen vitaal en tevreden is. En dat iedereen zich kan ontwikkelen en groeien. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen ertoe doet en ieders kwaliteit optimaal wordt ingezet. Ongeacht afkomst, leeftijd, opleiding of ervaring. Een passende baan is er voor iedereen. 

Kwaliteit verzekerd

Met onze opdrachtgevers werken we langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Dit kan alleen door open om te gaan met kennis. Onze opdrachtgevers huren niet alleen flexarbeid in, zij profiteren ook de kennis die we daarover hebben. Wij staan voor kwaliteit.

Meer weten over Actief Werkt? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen.

Vind vestiging in de buurt