Menu

Ons verhaal

Uitzendbureau Actief Werkt!

Actief Werkt! is al meer dan 30 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van Actief Group, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. We zijn een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak.


Wij helpen elkaar vanuit het idee dat we er voor elkaar zijn. Als klant, flexkracht en collega. Zo krijgen we ons werk samen voor elkaar. Onze flexcollega’s zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. We vinden onze mensen via online werving en via onze vestigingen in Nederland. 

Persoonlijk. Dichtbij. Doen.

Persoonlijk contact staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze klanten, flexcollega’s en collega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en hen aan een baan te helpen die écht bij hen past.

Mensen zijn ons werk. Daarom willen wij dichtbij zijn. Dichtbij onze opdrachtgevers en flexcollega’s. Zowel letterlijk als figuurlijk. Wij openen nieuwe vestigingen in de regio en ‘in huis’ bij onze klant. Zo zitten we om de hoek als iemand ons nodig heeft en weten we wat er speelt. Wij kennen iedereen persoonlijk, spreken de taal van onze flexcollega’s en weten wat hen beweegt.

De medewerkers van Actief Werkt! zijn echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Met beide benen op de grond en handen uit de mouwen.

Focus op segmenten

Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, food, services en overheid. Kennis van meerdere disciplines maakt structuurdoorbrekende oplossingen mogelijk. Onze klanten herkennen ons bovendien als branchegenoot. We snappen hun behoeften en zetten flexibele arbeid en onze kennis van HR in om hun doelen te bereiken.

Breed aanbod aan flexdiensten

Ons brede aanbod aan flexdiensten is ontstaan omdat we ons verdiepen in de behoefte van onze klanten. Het traditionele aanbod van flexdiensten hebben we aangevuld met werving en selectie en Inhouse Services. Vanuit joint ventures met onze klanten hebben we vakpools ingericht. We gaan een stap verder dan het ter beschikking stellen van arbeid. Met dit brede aanbod in onze koffer kunnen we echt actief luisteren naar onze klanten. Omdat we weten dat we altijd een oplossing kunnen bieden die past bij de vraag van de klant.

Duurzame relaties

Uitzendbureau Actief Werkt! is een dochter van Actief Group, een internationaal opererend Belgisch familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van uitzenden. Nu meer dan 30 jaar later is Actief Group een groep van bedrijven die als HR-partner voor hun klanten (inter)nationaal iets willen betekenen en die jaar na jaar eenzelfde groeipatroon kunnen neerzetten.

In het hoofd en het hart van onze flexcollega’s

Omdat we kandidaten vooraf uitgebreid selecteren en testen, durven we ze een contract aan te bieden vanaf dag één. Wij begrijpen onze flexcollega’s niet alleen als werker, maar ook als mens. Zij voelen zich begrepen en committeren zich aan ons. Onze belofte is geen baan maar een loopbaan.

De verbinding met onze klanten

Ook met onze klanten werken we langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Dit kan alleen door open om te gaan met kennis. Onze klanten huren niet alleen flexarbeid in, zij profiteren ook de kennis die we daarover hebben.