Menu

Van een uitzendbaan naar een vaste baan

dinsdag 27 december 2016

Lientje Pruymboom is 22 jaar. Het is inmiddels twee jaar geleden dat ze bij Actief Werkt! in Weert binnenliep. Van een vriend had ze gehoord dat je bij Actief Werkt! snel aan een leuke baan kunt Lieneke Pruymboom - Actief Werkt! Weertkomen. Gelukkig konden we dit waarmaken!

Op het moment dat Lientje bij ons binnenkwam, hadden we direct een passende vacature voor haar.  Vrijdags zat ze bij ons aan tafel en op maandag kon ze al via ons aan de slag.Nu twee jaar en twee maanden later is Lientje nog steeds aan het werk bij onze opdrachtgever. Deze kans kreeg ze niet zomaar. Hard werken loont. Ze heeft zichzelf letterlijk onmisbaar gemaakt binnen het bedrijf.

Actief Werkt! als werkgever

Lientje: “Ik kan met mijn vragen altijd bij de medewerkers van Actief Werkt! terecht. Ze zijn erg betrokken, vriendelijk en ze staan altijd voor mij klaar. Niet alleen bij vragen maar ook als het even niet mee zat. Ik vind het ook fijn dat ik gedurende mijn uitzendperiode met dezelfde mensen van het bureau contact had. Zo bouw je toch een leuke band op. Ik promoot Actief Werkt! dan ook graag in mijn eigen netwerk.”

Ondanks dat Lientje eigenlijk op zoek was naar een vaste baan, twijfelde ze niet. En haar flexibiliteit werd beloond. Lientje was superblij toen vorige maand, vanuit onze opdrachtgever, het aanbod kwam om haar in vaste dienst te nemen. De match tussen Lientje en onze opdrachtgever is zo goed, dat ze haar graag wilden behouden. En dat is geheel wederzijds. In dienst gaan bij onze opdrachtgever, betekent een einde aan het dienstverband bij Actief Werkt! Team Weert is enthousiast en blij voor Lientje. Wij hopen met haar verhaal meer werkzoekenden te inspireren. Mensen zijn soms huiverig om tijdelijke banen via een uitzendbureau aan te pakken. "Ja, een paar maandjes en dan kom ik weer in de WW.” Lientje is het bewijs dat dit niet altijd het geval is. Uitzendwerk kan een goede opstap zijn naar een vaste baan! Wil jij ook graag via ons aan het werk en jouw ambities met ons bespreken? Loop dan gerust eens bij ons binnen aan de Emmasingel 53A in Weert of bel: (0495) 542 974.

Wil jij ook aan de slag in Weert?  Klik hier voor vacatures.

Vacatures Weert